Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem is fogják neked sehol leírni, hogy cigó... te hol élsz? féccbukon viszont szétfutott, képe is volt. Meg mostmár a hivatalos helyeken is leírják, hogy jogsi nélkül, részegen, gyorshajtás - na kikre jellemző ez?
Az a baj, hogy te is ilyen kétpólusúra vagy bekötve.
Ha nem vagyok balos, liberális, akkor biztosan narancsbirka vagyok!?
Pedig semmi sem áll messzebb a valóságtól.
Elhiszem bár épp itt volt pár hete egy hasonló esetben mikor pár nap múlva kiderült, hogy nem volt cigó az elkövető.
Pont ezért.
Fórumozó írták, akik közel voltak az eseményekhez.
a warturg se volt szar, földúton lealáztam úgy vele egy golfot hogy percekig vártunk rá
Hány éves vagy királyfi?? :)
Csak látásból ismertem, soha nem ültem ilyenben.
Elképesztő volt a terepjáró képessége.
Az elsőmnek még a színe is ilyen volt. ....azt a rakat szart. ......persze inkább az anyagiak hiánya miatt volt olyan amilyen, egy rendőrtől vettem 5000-ért és egy zárlatos akksi volt benne és mivel pénzem nem volt több így amíg megvolt kb 10 hónap én sem vettem bele hanem kurblival indítottam.
Olvasd mar azt a baszott telexet,alapito tag vagy minimum 2 millaval.
most már mindegy, aludni úgysem lehet benne
40 lóerővel nehéz lett volna elkaparnia.
Engem? Most már a tiétek a zindex, én meg próbálok akklimatizálódni.
én még sosem láttam olyan kocsit, vagyis nem láttam úgy hogy tudtam volna hogy az
hozzátenném sosem érdekeltek a kocsik se régen se most
De még milyen jó.....amíg működik, nekem 3 zapim volt és a kályhát nagyon imádtam, akkoriban semmi nem vehette fel azzal versenyt.
Ezt hol írták? Nem vitatom csak nem látom sehol a fotót az elkövetőről.
Valamit nagyon elnézett nekem fel se tünt
A SIXX hova ejtoernyozott?
Melóba járni!?
Kizárt
És még benzinkályha is van benne......
Lakatos márkot se birják lepusztitani a médiából, főműsoridőben gyerekek által látható műsorokban prezentálják a buziság sikerességét. És ha bárki felhánytorgatja a márk mondandóját rögtön a homoszexualitás burkába menekül.
Zaporozsec ha találsz még, az mindenhol elment, akkori apósomat vittem horgászni elvadult helyekre volt, hogy befolyt az ajtó alatt a víz és vádliig álltunk a vízben a kocsiban, de még csak meg sem kapart.....
Szeretném megosztani veletek, hogy pár autós mennyire nem figyel ránk!
Tegnap este sűrű ködben motoroztunk hazafelé.
Ismeritek ezt biztos.
Sötét, köd a plexire tapadt cseppek a szembejövők lámpájától ezer felé tükröznek, folyik be a nyakadnál a hidegvíz, stb..
Szóval gondoltam okosabb, ha követek egy autót, talán jobban tudok haladni, szerencsére pont abba az irányba ment ő is.
Egyszer csak hirtelen, minden ok nélkül lefékezett, én már nem tudtam idejében lelassítani, és hátulról kicsit nekimentem.
Száll ki, én letámasztom a motort, aztán leüvöltöm a fejét minden bajor káromkodási szókincsemet fölhasználva.
Kicsit megszeppent, és olyan gyönge kifogással jött, hogy ő már a garázsában áll...
Fölháboríró nem?!