Azt nem is fogják neked sehol leírni, hogy cigó... te hol élsz? féccbukon viszont szétfutott, képe is volt. Meg mostmár a hivatalos helyeken is leírják, hogy jogsi nélkül, részegen, gyorshajtás - na kikre jellemző ez?
Az a baj, hogy te is ilyen kétpólusúra vagy bekötve.
Ha nem vagyok balos, liberális, akkor biztosan narancsbirka vagyok!?
Pedig semmi sem áll messzebb a valóságtól.
Az elsőmnek még a színe is ilyen volt. ....azt a rakat szart. ......persze inkább az anyagiak hiánya miatt volt olyan amilyen, egy rendőrtől vettem 5000-ért és egy zárlatos akksi volt benne és mivel pénzem nem volt több így amíg megvolt kb 10 hónap én sem vettem bele hanem kurblival indítottam.
Lakatos márkot se birják lepusztitani a médiából, főműsoridőben gyerekek által látható műsorokban prezentálják a buziság sikerességét. És ha bárki felhánytorgatja a márk mondandóját rögtön a homoszexualitás burkába menekül.
Zaporozsec ha találsz még, az mindenhol elment, akkori apósomat vittem horgászni elvadult helyekre volt, hogy befolyt az ajtó alatt a víz és vádliig álltunk a vízben a kocsiban, de még csak meg sem kapart.....
Szeretném megosztani veletek, hogy pár autós mennyire nem figyel ránk!
Tegnap este sűrű ködben motoroztunk hazafelé.
Ismeritek ezt biztos.
Sötét, köd a plexire tapadt cseppek a szembejövők lámpájától ezer felé tükröznek, folyik be a nyakadnál a hidegvíz, stb..
Szóval gondoltam okosabb, ha követek egy autót, talán jobban tudok haladni, szerencsére pont abba az irányba ment ő is.
Egyszer csak hirtelen, minden ok nélkül lefékezett, én már nem tudtam idejében lelassítani, és hátulról kicsit nekimentem.
Száll ki, én letámasztom a motort, aztán leüvöltöm a fejét minden bajor káromkodási szókincsemet fölhasználva.
Kicsit megszeppent, és olyan gyönge kifogással jött, hogy ő már a garázsában áll...
Fölháboríró nem?!
Ha nem vagyok balos, liberális, akkor biztosan narancsbirka vagyok!?
Pedig semmi sem áll messzebb a valóságtól.
Fórumozó írták, akik közel voltak az eseményekhez.
hozzátenném sosem érdekeltek a kocsik se régen se most
Tegnap este sűrű ködben motoroztunk hazafelé.
Ismeritek ezt biztos.
Sötét, köd a plexire tapadt cseppek a szembejövők lámpájától ezer felé tükröznek, folyik be a nyakadnál a hidegvíz, stb..
Szóval gondoltam okosabb, ha követek egy autót, talán jobban tudok haladni, szerencsére pont abba az irányba ment ő is.
Egyszer csak hirtelen, minden ok nélkül lefékezett, én már nem tudtam idejében lelassítani, és hátulról kicsit nekimentem.
Száll ki, én letámasztom a motort, aztán leüvöltöm a fejét minden bajor káromkodási szókincsemet fölhasználva.
Kicsit megszeppent, és olyan gyönge kifogással jött, hogy ő már a garázsában áll...
Fölháboríró nem?!