Nem veletlen, o volt az egyetlen aki szolt hogy a nagy korrupcio ellenes propaganda idejen talan nem kene inditani egy full korrupt jbbikos disznot, mer nem adja ki a PR.
Es meg bizonyitekotis lobogtaatott hogy biz ez a tulok lenyulta az EU penzt.
Persze ez a teny meg bogyot se zavarja, lenyeg hogy fullba legyen tolva az o1g es a lopas meg van bocsajtva.
Baszki, eddig ezt a semjént nem nagyon csiptem.... át kell értékelnem......valami fény gyúlhatott az agyában pár pillanatra, mert nagyon jól értékeli a helyzetet. A gyurcsány-dobrev kettőst meg kimondottan, azok tényleg magyarellenesek voltak mindig is.
Olyan diktatura kene hogy bogyo meg se probalna semmit,csak leirna hogy O1G,es a bilkentyuzetpufferig jutna a szoveg,fekezne a fekete T6 oszt vinnek koromletepesre a lendvay utcaba.
Hát, pedig én kibaszottul nem szimpatizálok egyik szekértáborral sem.
Mivel fehér, hetero, büntetlen, adófizető, dolgozó, valamilyen szinten keresztény, a hazáját szerető s Magyar vagyok.
Engem gyakorlatilag az összes párt perifériára tett.
Néha van egy-egy handlé társulat, aki megpróbál megszólítani, de mivel azok is zsidókból vannak, nem nagyon tudom komolyan venni őket.
A DK-s dolgot pedig szívd vissza!
amúgy a jelenlegi rendszernek egy nagy előnye van: működőképes
bár a kulisszák mögé nem látunk be teljesen, de nagyon úgy fest hogy túl nagy sumákság nincs a dologban, szóval nem töm minket a világbank kamu kölcsönökkel(főleg nem olyannal ha fel sem veszed akkor is fizetni kell) meg egyéb helyekről se dőlnek ránk pénzhegyek amit 5-10-stb év múlva kell csak elkezdeni törleszteni
szopatjuk az eu-t ahol csak tudjuk, "ők" is minket ahol csak tudnak van egy bizonyos egyensúly, ami bár hosszú távra nem kiszámítható de mégsem olyan hogy nem mer az ember előre tervezni pár évet
szóval viszonylagos nyugalom van, ami nem szar, bár biztos lehetne jobb is de a mesékben már nem hiszünk
Kikre?....konkrétan jelenleg 3 fehér, magyar fiatal kollégámra jellemző ez (eljárás alatt állnak) és persze bárki másra. Nem fércezek így azt nem láttam, de továbbra is mondom elhiszem bár amíg a képét magam nem láttam.......,de igazából mindegy mert a prejudikálás a gond még akkor is ha jellemzően így szokott lenni csak abba kell belegondolni mi van ha fordított ez a dolog és velünk szemben alkalmazzák?
hát pedig mindenki szimpatizál valamerre - azt a legkönnyebb mondani, hogy "én egyik se" ahhoz nem kell sok ész
Tapasztalatom szerint, aki ilyen "én egyik se" - az DK-s csak nem meri elmondani még az anyjának se
87-ben a nagy hóban bátyáméktól hazagyalogoltam mert elakadt minden busz estére és semmi nem járt és a zasszonyért a trabinkkal mentem el a 13-ból palotára éjszaka miközben a havat a motorháztető feltúrta.....azok a könnyű elsőkerekes vackok jól bírták az ilyet no meg a farmotoros hátsókerekesek, másnap melóban barkassal vittem a kaját konyhákra és kétszer a mellékutcába valami katonai nagy szarral vontattak be mert azért megrakva elkapart az eleje a letakarítatlan utcákban, de a főúton jobban elment mint a zuk amivel az udvarból nem lehetett kiállni üresen.
Es meg bizonyitekotis lobogtaatott hogy biz ez a tulok lenyulta az EU penzt.
Persze ez a teny meg bogyot se zavarja, lenyeg hogy fullba legyen tolva az o1g es a lopas meg van bocsajtva.