Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyót most porig aláztad.....
Most, hogy kitakarították onnan a sok kis liberális buzit, talán nőni fog a színvonal
A szutyok szennyoldal index azt írta szegény motorosokról, hogy száguldottak.

Az a telefosott képű Wolf Géza volt a cikkíró, aki azóta a közfelháborodás miatt átírta a cikket és kivette a száguldottak szót.

Ennyi az index, ennyi is volt, szarházi zugfirkászok gyülekezete.
Nem tudom nem kattintok zsindexre.
életjáradékot kellene kapnia, napi fél kiló kenyér és 5 deka zsír
És ő miért FELFÜGGESZTETT fogházat fog kapni (magyarul semmit)?
Ő SZÁNDÉKOSAN okozott balesetet, és még cserben is hagyta az áldozatát. Azért mert "valakinek a valakije"?

https://index.hu/belfold/2020/...
Inkább forrsztóónt csepegtetni a retinákra azt mehet, nem ül többé volán mögé.
ja, két hét múlva ott lenne élete végéig tartó rokkant járadékért a bizottságnál... és meg is kapná...
Ha kapna 6 évet, kijönne 43 évesen, kigyúrva, akkor legalább még meg tudna ölni mégvalakit.
eltördelni az összes ujjcsontját az ilyennek, többet ér mint a börtön
ezért csinálok külső állófűtést a kocsiban
így max leforrázna a víz, de ahhoz nagyon nagy hibának kellene lenni a rendszerben
És már amugy se volt.jogsija pont emiatt. Ergo semmi keresnivaloja nem volt ott. Az a baj, hogy ezt a tiz év börtön se érdekli
Tegyük hozzá, cigány a tetű!
Horgászni sem biztonságosabb, mint motorozni.....
https://index.hu/belfold/2020/...
Hétvégén odabasztam keményen majdnem megfeleltem a kormányt, küszöb kapott mert horpadt
Ha sokat pecázok vele nem bïr ki még 10 évet......
Nem voltunk messze ettől a verziótól, azt hittem ott vége lesz a kocsinak.
Tepertőset.
Na szóval a maffia táliával ezt is lehet.

http://youtu.be/9ZaA197PF90
Tegyél alá pogácsákat......... de ne sajtosat!!
Maffia Thalia, Montenegró, elhagyatott sziklás part, lefelé szinte lecsúsztunk az ösvényen a gördülő kavicsokon és a meredek sziklákon, felfelé 1-es, szabályzás, ki a kuplung, a váltót kézzel tartottam a helyén, kapartunk mindenfelé, dobáltak a sziklák, koppant fel a futómű, de ha lassítunk visszacsúszunk és sosem megyünk fel. Vagy 500 métert jöttem így, a sziklák szana szét hasogatták a gumikat, amik most, 20.000 km után is látszódnak a szinte teljesen elkopott gumikon.
Úgy dobálták a sziklák a kocsit, hogy azóta billeg a váltókar, ha gázt adok és az egyik motortartó bak is megkotlott.
De feljött a kis harcos!
Én anno az F astraval szantasban is mentem egyszer egy beton feljárón úgy odavertem az alját lendületből, hogy azt hittem ketté szakad.... nyoma sem volt... tényleg sokat bírt.....
sosem érdekelt ez a rész
meg van masik szett is
A gyáritól eltérő abroncsokért nem szóltak műszakin? Elvileg csak váltómérettel lehet eltérni, simán ballonosabbat feltenni tilos.
fene tudja, sokat kibírt ám ez már szar utakon

sok éve volt rajta /80as gumi az emelt rajta kb 3 centit
ha vakahogy a rugókat is meg lehetne tuningolni 5 centivel akkor világbajnok lenne astra
ha a pinára eddig költöttem milliókat akkor az a pár százezer elmehet a halakra is
a nagy hal mindent megér