szerintem ebben nagyon sok munkája van hogy ne legyen rendes ellenzék
majd ha kihal a király szétesik az összegyűjtött hatalom újra megkezdődik a 89 utáni marakodás
Én is nézem, de azért Tomket-et sem épp az az elfogulatlan objektív ember, így a véleményeit érdemes erős óvatossággal kezelni, és máshonnan is tájékozódni.
Azt bírom hogy addig kötekszik, amíg mindig megoldja, hogy kibasszanak vele, és persze mindenki más a hülye szemét ő meg az igazság bajnoka
Mondjuk Toroczkai magától sem szimpatikusabb, valahogy képtelen vagyok komolyan venni.
Én a Toroczkai munkásságát figyelgetem. Jelenleg amit látok az szimpi. A fidesz hatalmat nem hinném hogy megdönti, de szerintem érdemes figyelni rájuk.
Pár köpönyeget elhasznált eddig.
majd ha kihal a király szétesik az összegyűjtött hatalom újra megkezdődik a 89 utáni marakodás
csak az ingyen sört ingyen maláj kurvákra kellene cserélni egyből mennék szavazni
Kb. én is ezt érzem vele kapcsolatban.
Kéne már egy rendes ellenzék a Fidesznek, mert tényleg elpofátlanodott.
Azt bírom hogy addig kötekszik, amíg mindig megoldja, hogy kibasszanak vele, és persze mindenki más a hülye szemét ő meg az igazság bajnoka
Mondjuk Toroczkai magától sem szimpatikusabb, valahogy képtelen vagyok komolyan venni.
https://index.hu/belfold/2020/...
A hajós kurvázós dolgot ha kell bevállalom