Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ingyen argus
Nekem az a bajom velük, hogy átvettek jó néhány Jobbikos tetűt, hiszen kellett a parlamenti mandátum.
Mondjuk tomcat egy féreg.
Pár köpönyeget elhasznált eddig.
szerintem ebben nagyon sok munkája van hogy ne legyen rendes ellenzék
majd ha kihal a király szétesik az összegyűjtött hatalom újra megkezdődik a 89 utáni marakodás
a kétfarkú párt lenne a jó
csak az ingyen sört ingyen maláj kurvákra kellene cserélni egyből mennék szavazni
Ja ez jó megfogalmazás
Kb. én is ezt érzem vele kapcsolatban.

Kéne már egy rendes ellenzék a Fidesznek, mert tényleg elpofátlanodott.
Én is nézem, de azért Tomket-et sem épp az az elfogulatlan objektív ember, így a véleményeit érdemes erős óvatossággal kezelni, és máshonnan is tájékozódni.
Azt bírom hogy addig kötekszik, amíg mindig megoldja, hogy kibasszanak vele, és persze mindenki más a hülye szemét ő meg az igazság bajnoka

Mondjuk Toroczkai magától sem szimpatikusabb, valahogy képtelen vagyok komolyan venni.
Ne peca kocsi mi lesz akkor
Szoktam nezni a Tomcat-et, nincs jo velemenye rola.
Én azt a részt nem ismerem. Ott figyeltem fel rá mikor vitát folytatott az idióta Zsohár Zsuzsával.Na,azt érdemes megnézni. Az a nő nem semmi.
Még lehet értékes, ha kinövi a régi idők “Laci bohóc” szerepét.... sztem irányban van....
Hát amíg az emberek a cigányokat migránsokat buzikat éltetik, addig biztos ennyi marad.
A nyuggerek vhogy nem ott vannak
Van egy kb 20% koruli plafonja ennek az iranynak, szoval nem rengeti meg a vilagot.
Régebben is ezt csinálta, hatalmat nemfog dönteni, de ha nem züllesztik szét öket is megint, ellenpolusnak jo lehet még
Én a Toroczkai munkásságát figyelgetem. Jelenleg amit látok az szimpi. A fidesz hatalmat nem hinném hogy megdönti, de szerintem érdemes figyelni rájuk.
22 ig, rovid az atfuas, kivarnek hogy nem e jobb a dk nyuggerkommando.
Nem kérdés
Lépj be a Fidelitas-ba.... onnan vezet az út, az általad áhított létbe....
Init tuti elkapnak.
Kellene.... de erre nem fog sor kerülni
A Goödénynek sikerult,csak vissza kell fizetni.
Kell csinálni egy pártot
A hajós kurvázós dolgot ha kell bevállalom
Csatlakozom, minden pártot egy szánalomnak tartok.