Te amúgy vénségedre tényleg ennyire seggbuta vagy? Ezt írtad: "hozzád hasonló csóró barom"...ergo nekem címezted, te gyökér.
Én senkit nem neveztem meg innen a fórumról, ugye hogy ugye.
Ez a különbség köztünk, soha nem én kezdem és tudok is viselkedni. Ellenben veled.
Mi van, kiscsávó, magadra vetted? Te írtál gazdag barmot, pedig ha gazdag barom van, akkor csóró is
Amúgy a gazdag barmozásról: ismered a viccet, hogy mi a különbség a szegény és a gazdag hülye között?
A szegény hülye az hülye, a gazdag hülye meg gazdag
igazándiból tudnék többet is dolgozni de nekem ennyi munka elég , pénz is ehhez mérten van de ez is elég
nem lennék akkor se boldogabb ha pl egy 5 millás kocsival kellene járnom dolgozni, de 10 millástól se
kis munka kis pénz nagy nyugalom
ha elüt egy gazdag barom és túlélem akkor tuti negszurkálom néhány év múlva
tudok várni és sosem felejtek
Ha nagyon gazdag és befolyásos barom üt el, megxopod - ez a világ bármely részén így van. Ha viszont egy hozzád hasonló csóró barom, akkor megkapod az eljárást - ami olyan, amilyen, de nem részrehajló.
Sztem... ha van hol laknod, van mit enned, van mit dolgoznod, és háború sincs - és még motorozgathacc is hobbyból - akkor a felső 20%-ban vagyunk...
ja, és még szabadon téphetjük is itt a pofánkat munkaidőben, szóval van itt szólásszabadság, meg internet is!
Te valami varázsló vagy, hogy heti 1-3 nap munkával megélsz...
Minden esetre jobb ha nem bízol sem a közrendben, sem a jogszolgáltatásban.
Te is pontosan abba a rétegbe tartozol, akinek csak papíron vannak jogai, a valóságban nincsenek. Ezt nem utazgatásra meg szabad helyváltoztatásra értem, hanem mondjuk ha elüt egy részeg, de nagyon gazdag barom, akkor még neked kell majd bocsánatot kérni, vagy ha megszurkál egy indo-magyar horda a pénztárcádért, akkor a jog jelenlegi állása szerint "menj haza paraszt és kussolj".
Ez a jelen helyzet, jogod van valahogy életben maradni és ennyi.
nem értem
dolgozok heti 1-3 napot és kurva jól elvagyok
senki sem basztat semki sem fenyeget
se a joggal nincs gondom se a stadionokkal
nem érzem magam elnyomottnak, bárhová tudok menni ha akarok
az egészségügy szerintem 20+ éve kritikán alulni
ami zavar a kisebbségi kérdés de már megvettem a szigetelőket a villany kerítéshez, nem várok másokra
Rosszul közelíted meg ezt a kérdést.
Mi itt nem járünk tüntetni (a tüntetés soha és sehol a világon nem hozott még eredményt, szarik rá a hatalom).
Csak írunk róla.
Az alap, gondolkodó embert nem a usa szerű féktelen pazarlásos szint el nem érése zavarja, hanem a politikai elit féktelen pénzlopása és a tönkretett szegmensei, például stadionok az eü. fejlesztése helyett, stb.
Ezzel együtt jár a jelenlegi igazságszolgáltatás elbutítása egy gusztustalan jogszolgáltatássá.
Nem a csóróság a baj, hanem hogy még korbácsolnak is közben...
ha ugysem jövünk ki belőle akkor miért feszelgünk?
a föld népének minimum a felétől jobban élünk
ennek kellene örülni és nem annak hogy nem tudunk úgy pazarolni mint pl az usákos emberek
A jelenben keressük, hogy mi volt a hiba.
Amúgy ebből a fertőből már nem fog kikecmeregni az ország, 100 éve nem sikerül és most is kialakult egy egypárt rendszer komoly karhatalmi erőkkel támogatva.
Nem élünk szarul, de nem is lesz jobb...
azért az o1g- től kurva gyorsan eljutottunk a nyilasokig
az a vicc higy nem a múltban kellene keresni mi bolt a hiba hanem a jelenben
a múlt az múlt azt már baszhatjuk, az sosem jön vissza, emiatt tanulni se lehet belőle
Én senkit nem neveztem meg innen a fórumról, ugye hogy ugye.
Ez a különbség köztünk, soha nem én kezdem és tudok is viselkedni. Ellenben veled.