Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lényeg kerüljön banánra is, ne csak majomra.
Nah....elvileg holnap kész a motor szervizelése, pénteken mehetek érte Mondjuk a péz nem occsó, igaza van F2-nek mégiscsak cserélgetni kellene két évente, kb ettől lehet kevesebb a bukó
Bogyó... tessék rendes balosnak lenni..... akkor meg lehetsz fideszes is
Szerintem az a termőföld előbb ott volt mint te,azt már akkor művelték mikor te még nem is éltél.tehát illet volna tisztában lenni a földművelés összes kínjával nehézségével.Ez olyan mikor a gyökér reklamál a reptér mellett hogy hangos a repülő,te gyökér,mikor is költöztél oda?
Igen,szabály van rá hogy ha felhordja a sarat a szilárd útburkolatra akkor azt le kell takarítani,szerintem örüljünk ha ez a legnagyobb bajunk.
Szarrá kellene büntetni őket! Akkor majd lenne kedve letakarítani a kurva traktorját. Így is rengeteg támogatást kapnak. A parasztok nagy része, buta primitív ember, tisztelet a kivételnek! A traktorjaik helyett kapát meg kaszát kellene adni a kezükbe.
Tőlem ki kérdezi meg mennyi kedvem van hozzá ha sarat hordok fel, olajat vagy rakományt szórok el? Törvény van amit nem kedv kérdése betartani és tudtommal mindig tilos volt, persze ha nem tartatják be akkor ez van.
szomszédnak egy embere van a fia meg ő
van vagy 12-13 traktor
van hogy kettővel mennek ki a főldekre mert nincs idő ki- be mászkálni
pl elszórja a trágyát 300 méteres sorban aztán ül át a másikba és szántja be
utána ismét 300 méter(nem hossz, szélesen) szar majd szántás
szerinted utána mennyi kedve van kereket takarítani?
persze attól még igazad van, csak ismerni kell a másik oldalt is
A biciGliseknek az út JOBB SZÉLÉN van a helye.
Pedig ezek nélkül te sem vagy lehetsz baloldali
Tanulj már meg írni.
Tudjuk, ezért kerested eddig pasikákban.
Nsgyon érdekli
Tudom, mert ratyi vagy, de nem viszonzom kiskancsó.
Én is szeretlek!
Csak rád ratyipojácabáróslingslangkakibogyó.