Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden rover megbízhatatlan szemét.
Használt abroncsoknál minden 5 év felettinél oda van írva, hogy árnyékos helyen simogatva, betakargatva, szinte új 50%-os állapotban.
Dot szám?
Ja, hát 2000-es, de eskü jó.
Buzi aki ilyet akar árulni, de hajrá!
A keresztkomámnak vagy 7 éve Outback van, csak kötelező szerviz s kopó cucc és minden van, pedig az sem fiatal!
Igazad van... lehet, valami licitálós oldalra teszem fel mert ti buzik vagytok úgyis
Biztosan kapkodnak majd a 12-es 50%-os télikért.
Ritkán utazok Subaru-ban, de mindig tetszenek. Remek ötlet!
... mivel tavaly nyár óta az újat használom... ez bent állt a garázs végében
Az jó lenne neki nagyon. Főleg, ha kell hozzá valami... van 10 db az országban kb. Bontósok körbe röhögnék, de semmi baj, biztos lehet hozzá rendelni mindent jappppánból!
"de azóta kb. 6-8 ekm-et ment."

Azon mondjuk nem csodálkozom
A külön felni garnitúrát lehet, megtartom - kell az új BMW-hez Gumim már van új, eddig átszereltettem, mert nem akaródzott szelep jeladó szettet is vennem de előbb-utób az lesz.
Ha ez megtörténik, akkor csak a 4 Brigi téli gumi lesz eladó külön!
Subaru Forester!!!
13 éves Bridgestone téligumikkal?
E sok szakadt ócska kotla helyett, amit belinkeltetek, nem veszitek meg inkább az én autómat?
Horgászni nem lehet vele, aludni se jó benne, viszont menni igen, mert 320d BMW. 2006-os, 2007 óta 1 gazdás, szép és jó állapotú mindene, 1,5 péz. 2 éves képek, mikor elhoztam a kipucoló embertől, de azóta kb. 6-8 ekm-et ment.
Ha ennyien mondják, akkor Land Rover off...
Valami 1.5 tonna alatti önsúlyú nem anyuka suv, aminek van 4 normális ajtaja és alkalmas vegyes, mindenes felhasználásra?
Még csak 4x4 sem kell, az csak felesleges többlet fogyasztás, de nagy dagonyába úgysem megyek.
Betegágy
1 millió rálocsolást igénylő kocsit de kihagynék inkább. Mondjuk még egy kis benzines vétel utáni indító szervize is 100 ezer.
1 milláért már mit lehet kapni? ahhoz képest jónak tűnik... aztán persze gyorsan rádob még1et, de ki figyel oda?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/land_rover/freelander/land_rover_freelander_2_0_td4_es_rozsdamentes-16273681

Pedig ez lehetne az új Lali-mobil. Tökéletes lenne a hóbortjaimhoz és még jobban lesz..rhatnám a kátyúkat, padkákat, mindent.
én azért utána olvasnék a freelandernek....
Ez a baj az enyémmel is, magas, sok helyen el tud menni, de aludni kényelmetlen benne és a 2.70-es 2 részes botokat már csak az elő üléssorok között végig vezetve hátra tudom csak szállítani.

Nekem a Land Rover Freelander 2005 körüli az új mániám, nagyon tetszik, nem is drága, bírná a szar utakat és el is vérnék benne, kutya, kajak, peca, minden hóbortom.
Akkó venni kő egy horgászautót nem?
az a baj hogy megszoktam hogy a kocsiban alszok, kurva jó mert kényelnes és gondtalan
csak erősen korlátozott azoknak a hekyeknek a száma ahova az opel be tud menni
Vidd ki azasszonyt,öszállítja a sátrat és hazamegy.