Használt abroncsoknál minden 5 év felettinél oda van írva, hogy árnyékos helyen simogatva, betakargatva, szinte új 50%-os állapotban.
Dot szám?
Ja, hát 2000-es, de eskü jó.
Az jó lenne neki nagyon. Főleg, ha kell hozzá valami... van 10 db az országban kb. Bontósok körbe röhögnék, de semmi baj, biztos lehet hozzá rendelni mindent jappppánból!
A külön felni garnitúrát lehet, megtartom - kell az új BMW-hez Gumim már van új, eddig átszereltettem, mert nem akaródzott szelep jeladó szettet is vennem de előbb-utób az lesz.
Ha ez megtörténik, akkor csak a 4 Brigi téli gumi lesz eladó külön!
E sok szakadt ócska kotla helyett, amit belinkeltetek, nem veszitek meg inkább az én autómat?
Horgászni nem lehet vele, aludni se jó benne, viszont menni igen, mert 320d BMW. 2006-os, 2007 óta 1 gazdás, szép és jó állapotú mindene, 1,5 péz. 2 éves képek, mikor elhoztam a kipucoló embertől, de azóta kb. 6-8 ekm-et ment.
Ha ennyien mondják, akkor Land Rover off...
Valami 1.5 tonna alatti önsúlyú nem anyuka suv, aminek van 4 normális ajtaja és alkalmas vegyes, mindenes felhasználásra?
Még csak 4x4 sem kell, az csak felesleges többlet fogyasztás, de nagy dagonyába úgysem megyek.
Ez a baj az enyémmel is, magas, sok helyen el tud menni, de aludni kényelmetlen benne és a 2.70-es 2 részes botokat már csak az elő üléssorok között végig vezetve hátra tudom csak szállítani.
Nekem a Land Rover Freelander 2005 körüli az új mániám, nagyon tetszik, nem is drága, bírná a szar utakat és el is vérnék benne, kutya, kajak, peca, minden hóbortom.
az a baj hogy megszoktam hogy a kocsiban alszok, kurva jó mert kényelnes és gondtalan
csak erősen korlátozott azoknak a hekyeknek a száma ahova az opel be tud menni
Dot szám?
Ja, hát 2000-es, de eskü jó.
Azon mondjuk nem csodálkozom
Ha ez megtörténik, akkor csak a 4 Brigi téli gumi lesz eladó külön!
Horgászni nem lehet vele, aludni se jó benne, viszont menni igen, mert 320d BMW. 2006-os, 2007 óta 1 gazdás, szép és jó állapotú mindene, 1,5 péz. 2 éves képek, mikor elhoztam a kipucoló embertől, de azóta kb. 6-8 ekm-et ment.
Valami 1.5 tonna alatti önsúlyú nem anyuka suv, aminek van 4 normális ajtaja és alkalmas vegyes, mindenes felhasználásra?
Még csak 4x4 sem kell, az csak felesleges többlet fogyasztás, de nagy dagonyába úgysem megyek.
Pedig ez lehetne az új Lali-mobil. Tökéletes lenne a hóbortjaimhoz és még jobban lesz..rhatnám a kátyúkat, padkákat, mindent.
Nekem a Land Rover Freelander 2005 körüli az új mániám, nagyon tetszik, nem is drága, bírná a szar utakat és el is vérnék benne, kutya, kajak, peca, minden hóbortom.
csak erősen korlátozott azoknak a hekyeknek a száma ahova az opel be tud menni