Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom, hogy mi a korosztályod én 45 vagyok és nem válogatok ez pont az a kor,hogy felfelé 20 vagy lefelé 20 teljesen mindegy csak a lövés számít
Ha legalább innál, lenne mentséged
angliába pár napja megint elkezdték kifosztani a boltokat.
Szóval van még remény,hgoy túl tudok adni azon a 200 vagonnyi rajtammaradt liszten
?
Bedobtal a kozosbe vagy 30 kepet magadrol es ekkorat kumnantasz?
A mi korosztályun mijafaxé' keresne jó karban lévő 50-est? Hát olyan már van... inkább a 30-as a menő...
köszönöm az ilyeneket én is ingyen kapom és ingyen is osztogatom
Nem vagyok egy nagy szefós a pálinkát meg kifejezetten nem szeretem
Arra lennék kiváncsi... te azt hiszed én ezt most kezdtem....
jaq és az meg is áll a növésben az nem lesz 20 éves mi
Egyébként 50 csajoknak simán lehet 20 éves gyerekük Miért is nem kel el egy jó karban lévő 50-es
Ezt hogy raktad ossze?
Te tukmalod ram a nyomorult osszehany halaszagu,szetfingott tdi motoros borzadvanyodat mert le vagy egve tulzott lisztfelhalmozastol.
onnan, hogy elkezdenek basztatni telefonon elég erőszakosan
Engem hivogatott egy cegtol tobbszor egy rüszü,hogy befektessek reszvenybe,eleg a fel pakett,hat kilo.
Meg volt huzatva,aszongya minden vallalkozonak van erre penze felreteve.
ahonnan ezt szoptad a becsületes nepper úgy mondta, hogy a fiókba
mondjuk nálad nem nehéz okosabnak lenni
nem raktad magasra a lécet
Az idén a kovid-baxakodás miatt nem voltam sehol, sőt úgy tűnik, az év végi (őszi) boros rendezvények is mennek a levesbe kár, szerettem... Budavári borfeszt, Vince, Furmint február... hű de sokx berúgtunk drága borból
Hol a faszba érdekel ez engem?
Az nem fair vele,eselyt akarok adni a nagyobb meritessel.
Azt már rég kinőtte
innentől kezdve le sem szállnak majd rólad. Novemberben folyt köv
Majd megmondják a tutit mivel ajándékozd meg karácsora az üzleti partnereidet
na majd látod
Fiókban, úgy szokták mondani
Az üzlet ilyen.... ahol bevételt termelnek, ott van kiadás is
Persze, most adják el, le kell kötni a mennyiséget.... csak nem nekem
A megyébe se
A kormánynak dolgozol?
isten lássa lelkem én nagyon szeretem anyósom tényleg szerencsém van, hogy nekem nem kell róla anyós vicceket mesélnem.
Persze együtt élve lehet más lenne a helyzet Valahogy a magyar ember ezt nehezen viseli. Vannak országok ahol több generáció él együtt és ők úgy érzik jól magukat( most konkrét nem az itteni cigányságra gondolok)
Nem vagy a legelesebb kés a varosban mi?
Meglepő, de több olyan is van, amiket a mai napig emlegetnek a partnerek.....
Idén azt találtam ki, hogy elviszem az embereket egy kézműves csokoládé gyártó céghez és bonbonokat fogunk csinálni, azokat szépen bedobozoljuk és az lesz az ajándék.... 200-250 doboz legyártása azért nem lesz kevés
Szerintem.ez nagyobb érték neked mint az összes többi
Nálam.is van pár kritikán aluli szesz, azokra halálfejet szoktam rajzolni, nehogy mégegyszer rápróbáljak
Ezekböl tudok adni neked