Ja, akkor simán marketing költség vagy, nem pedig ínyenc
de továbbra is azt mondom, aki brókerol a borával, az nem AZ a szint ami AZ, az előrendelésben el van adva... azzal nem házalnak
Hat ha ennyire azt akarjak, hogy megigyam a bort ingyen, nem akadályoztak meg őket....
Vettem mar tőlük 1x karácsonyra, de 2x nem adok uazt a partnereknek.... úgyhogy ez most bukó... nagyon premium boraik vannak, de bor már volt, úgyhogy ennyi...
én nagyon nehezen tudtam ezeket lerázni Cégeket hívogatnak tukmálni a borjukat Állandóan, hogy mikor jöhetnekel egy borbemutatóra
Nehéz nekik elmagyarázni, hogy 3 liter bort nem iszunk meg összesen egy évben mind ahányan vagyunk de nem értik. Éveken keresztül basztattak egyszer meguntam
Már egy hónapja kiküldte a démász az értesítőt, hogy mikor lesz áramszünet Hát 2-3 évente egyszer van talán ilyen ilyenkor aznapra szabadságoljuk magunkat, (amit a kapura ki is írunk ha véletlen beszaladna valami szállító.) mert se, net se telefon, még kapu se működik. na odarendeltem Őket arra a napra
Azóta nem kerestek Fogalmam sincs miért
Aha, így biztosan sikerülni fog.
A másik amit kurvára rühellek, amikor valamit csinálok és odajön megkérdezni mit csinálok, holott jól látható, hogy mondjuk a a fűnyírót TMK-zom.
Amikor csináltam a medencét, elment a markolós és megkérdezte, hogy mi lesz, én nem mondtam meg neki, akkor meg volt bolondulva egy hétig, a tudatlanságtól.
Soha nem kellett piaert fizetnem,mindig kapok egy jo nagy kazallal,hazi bekescsabai hazi keriteszaggatotol a vorosboron at az eperpalinkaig van vagy 50 uveg cucc.
Ilyenek engem is megkerestek már, de nem igazán érnek ennyit se ezek a házallós borok. Ráadásul az ütemanyag költség, pár ember napidija stb..... én kóstolás nélkül lepattintottam inkább elmegyek azokba a pincészetekbe ahol valoban szőlőből készülnek a borok
aprópénz? Inikém esetleg nálatok egy gyerek qrva sokba van ám
Te baromi szerencsés vagy. Kb. 500 ezerből egy embernek van akkora mázlija mint neked
Egy átlagos családba egy 20 éves gyerek még viszi ám a pénzt és nem hozza mint a tiétek
Főiskola/egyetem albérlettel, koszt kvártéjal, zsebpénzel havi 150 Aztán még szó sincs arról, hogy apu kell egy autó azt tankolni fenntartani stb.
Aztán útbaindítani egy lakással vagy inkább egy kertesházzal
Persze lehet, hogy ez neked aprópénzek
Haaaaat nem nagyon megy ez neked..... egy borház mindenképp meg akar győzni, hogy vegyek tőlük karácsonyi repibe.... olyan 200-250-en szoktak kapni ilyenkor.... persze ezeket hamar átugrottam és ramentem a nettó 12-15e borokra....
na akkor mennyiről írjunk rendelést.. mondom ti akartatok mindenáron kijönni.... majd értesítelek
Egy 4-5 éves nem sokba van évente egy pókemberes tornazsák és vége is az extráknak