Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát hogyafaszombane.........és csak épp véletlenml jártak arra.
Vagy kibaszottul korrumpálnak csak titkolod, vagy irto nagy balek vagy és ugy vesznek le hogy észre se veszed
Micsoda történetek megint....
Én meg nem járok borkóstolóra, házhoz jöttek most mentek el..... ma már se enni se inni nem kérek, megoldottam.... ingyen.....
Faxom tudja, ha aprópénz, hol a picsában van a megkeresett pénzem? Pedig nem is dohányzok, nem is iszom, nem is drogozom, egy napot sem lógtam sem iskolákból, sem munkahelyről...
Nem tudom, nekem a kapcsolom a megfelelő. Felkapcsolom, lekapcsolom.
A többi nálam ugyanaz, mint amikor anyósom ha meglát, mindig megkérdezi, hát megjöttél? pedig tudja, hogy a falra mászok ettől.
Képzelem! Egy száznegyven kilós tank, két karddal a kezében......
Olyan sok a bizonytalansági tényező egy gyerekes, egyedülálló nőnél, hogy én azt nem vállalom fel. Lehet belőle nullás szaldóval kijönni (ezt most minden vonatkozásában értem és nem csak fiskálisan), de erre csak akkor látok esélyt, ha a gyerek még nagyon kicsi. Kamaszgyerek SOHA nem fogja elfogadni teljesen az "új" apukát apukának.
Van nekem is ismerősöm, ahol a nő is hozott gyereket a közösbe, a férfi is, és van közös gyerek is.
Nem igazán tudom megmagyarázni, de valahogyan nem azt látom, mint annál, akiknek az összes gyerek (3) saját gyerek.
mert tök aranyos vagyok
belegondolsz egy kisgyerek fenntartása aprópénz
ha nem akarsz neki venni 300 ezeres laptopot akkor nem veszel
cigarettázni nem kidobott pénz? egy kisgyerek sincs többe
ha fasza az anyuci ennyi plusz belefér
de hát pár hsz-el lentebb azt írtad, hogy kedveled magad
Ennek csak kell lenni valami okának
Egy kapcsolat hosszában manapság egyre kevésbé lehet bízni, így egy más gyerekét nevelni elég nagy eséllyel kidobott pénz. Pláne úgy, hogy ha egy nő egyedül van, annak van oka, és én nem szeretném ezt a bőrömön megtapasztalni plusz egy gyerekkel. Nyilván itt nem a még férjezetlen lányokról beszélek.
Én a saját kertemet szeretem művelni, a saját autómban ülni, a saját gyerekemet nevelni.
Az, hogy adok egy ötszázast a gyereknek fagyira, amíg megmászom az anyját, az még belefér.
egy másik ismerősnek 2 nevelt lánya van, a lányokat is meg unokákat is imádja, és fordítva is
pedig eleinte nagyon utálták a lányok,mindig azt mondták hogy minek van ez itt
szerintem egy sincs ami szerethető
legjobban az őszinteségemet utálják
Lehet a számára idegen gyerektől több szeretetet és segítséget fog kapni mint a sajátjától . Olyan dolgokról nyilatkoztok, ami nem egészen világos Nektek.
te magadon vajon mit szeretsz ini?
Ne részletezd, csak sorolj fel egy-két szerinted szerethető tulajdonságod
szerintem egyik se
de pl haveromnak a kedvenc lánya is mástól volt, csak válás után kiderült ez-az
Egyébként feloltomnak a leoltom az ellentetje és igen így használjuk Leoltom a lámpát
A felgyújtomnak viszont nincs legyújtom ellentetje
Szerintem azért mert egy házat is csak felgyújtani lehetne legyújtani nem
És mind a tied volt?
"Aki egy gyerekes nőhöz csapódik, az meg is érdemli.
A villám akarná egy másik faszi pulyáját felnevelni, pénzelni.
(Özvegy határeset, de én pl. azt sem.) "

Hát ezen nincs nagyon mit félreérteni
Persze a te nézőpontod is érthető
Lehetőség szerint én sem így kívánnám leélni az életem, hogy más gyerekét felneveljem
De 1000 fél képen alakul(hat) egy ember élete. ha találsz egy megfelelő partner és mondjuk van saját háztartásában élő saját gyereke én arra írtam, hogy nem örögtől való.
Egy jó barátom pont így van talán még 40 sincs. Aztán + lett még egy közös gyerek is. Köszönik jó vannak.
rakamaz-tokaj is ugyanez
rakamaz-tokaj is ugyanez
" leöltözni is van?" Felvidéki, Kassa környéki szóhasználat ! Így mondják a "levetkőzni"-t
én kifejetetten nem kedvelem más gyerekeit, meg úgy általában senkit sem magamon kívül
de nem látok kivetnivalót egy gyerekes anyukában
az hogy más gyerekét neveli az ember szerintem majdnem mindegy, mert ki tudja ki gyereke az amit úgy tud hogy az övé
ismeretségi körben is nem egy ilyen eset volt már
Siman kormabypropaganda,telexet nezz.