Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos, hogy többre is, hacsak nem egy huzatos terem garázsa van :) csak gondolom többre nincs igény a kondizáshoz,
Tehát a klíma használata nélkül 10-12 fok van és a klímával tudod 22-re fűteni?
Ezek a liberálisok..........
Ja...vasgyűjtőknek....
A végén igaza lesz Bogyónak, tényleg korlátozzák a sajtószabadságot
https://hirado.hu/belfold/cikk...
Kályhás emberek esetleg kereshetnek ilyet.
Töltsd.......az csak a maximálisan kinyerhető áramot jelöli nem pedig annyit tol ki ha kell ha nem.
Igen. Semmilyen készülék nem vesz fel többet, mint amire szüksége van. Lásd konnektor, sokkal nagyobb a rendelkezésre álló áramerősség mint amit többnyire bedugsz.
Szerintem jött az emelkedő
ha átvágná akkor megtartanám páncélszekrényt nyitogatni
Hozz egyet,én nem szarozom mint pipi,ha átvágja a tank frontpáncélját fizetek.
a jedi kard faszább
Kérdésem volna. Hátha valaki tudja a választ mert van rá némi rálátása. Szóval esetleg gyűjtőknek képvisel ez valami értéket? Vagy nem érdemes vele foglalkozni, és mehet a vasba.
Most mi van? Lassított mert jött a kanyar
Igen.
Mint ket spaceX raketta,
Tőccsed, vaze!
Na már csak azé mert vettem két csodás lidl munkalámpát,és töltenem kéne,de 1A-es töltőfejet már nem találok itthon,minimum 2,4-es,de itt kéznél egy 3A-es QC3 van.
Zavarjam meg vele?
Kínai a szerencsétlen.
De igen! Attól hogy a töltő maximum 3 A-t tud leadni 5V-on, a készülék nem fog / nem tud / nem akar 1A-nél többet felvenni.
Paks is le tud adni "pár ampert", mégsem robban fel a villanyborotva a kezedben.
Természetesen
NEM!
vagy igen, de előtte szerezz be abból a cuccból még egyet, hogy ne hiányozzon
Kerdes,ha valamire 5v 1A toltes van irva,raereszthetek 5v 3A es gyorstoltőt?
Na igen! A bálna is nagyon áramvonalas! (ezt csak úgy megjegyeztem, merő gonoszságból!)
Ő semmilyen balesetet nem okozott.
Sőt: a balesetveszélyes helyszínt (a hidat) igyekezett a lehető leggyorsabban elhagyni. Sajnos ennél jobban nem ment a kocsija.
Inkabb sneci.