Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszt.... egy fél blokk van benne
az az özönvíz előtti 250 kg-os 140 lovas fos 2-es ben tudott annyit mint a tied 6 telibe
elmondásod alapján 210 körül bevégzett hát egy igaz motor onnan kezd el húzni
A hájas valagadhoz inkább passzolna egy 1,3-as busingó vagy egy 1,4 zizi talán az bírna veled tartósan is 200 feletti tempót
Persze nem biztos
ma meleg volt
Látom neked megártott
110ezer utalás és felmegyek érte a padlásra
Meg lisztet wc papírt.
Azt ne felejtsük a kis gyösz 3sec/100km azt nem spórmocika.
Utoljára meg a betonoszlopot fejelte meg
Csoda ha ennyi zöldséget összehord ?
Az elso hogy fejre ejtették születesekor.
Hát nem látszik a pozitív hatása
Baszki te egy 120 loeros 250 kilos vasdarabon ultel utoljara amin csak patkofek volt,es attol a lomtol is befostal,irrelevans ami tapasztalatod van.
Foleg hogy borruhahoz kinai tornacipot veszel fel.
Elöfordul biza az is
Ezt is megértem. Oké akkor én már így futok ki ne ülök rendes motoron, de asszem nem is szeretnék. Olyat is láttam már ( illetve nem ) 60 lovas motort nem értek utol kanyargósabb szakaszon a 150 lovasokkal. De egyenesben behozták.
Több is.....
Volt egy balesete írta annó én megértem. De mégis buziskodik a rongybaba lisztharmatelvtárs!
Holmá, csak kibickedni jár ide
De te már nem ülsz fel ugye, mert mert...
Két blokkal?
Jóhoz hasonlítod bakker. 675 ccm.
egyszer felülsz egy rendes motorra majd látod a különbséget ahol 1 tiltás 160
Az enyém 4.-ben valahol 270 körül és.nem éri el a 12ezret a fordulat nyertem
Mért tennék ilyet?
Putri ez a sor3 nagyon kecske ma néztem mert kíváncsi voltam a kis gyösz 4-ben 211km6h tilt 13.500-fordulaton és nagyon latymatag, álmosító, igazi impolettó amíg ide eljut. Miközben szabadulna a kormány a kezemből. Csak tol... tol... tol...
Inikém néhány napra el kellett mennem pecázni
Mi van azzal a diavetítővel feltetted már a postára?
Hát, nekem se
A hengerek szama pont idealis, a pan megy pont az a motor ami soha a jo eletbe nem kellene.