i9 volt az idei terv meg olyan alaplap amibe lehet ssd dugni mert csak gyorsabb az adat áramlás
rtx2080 meg még elketyeg egy ideig
szóval ha eladó is lesz csak az alaplap cpu meg a ram nem komplett gép
Feluleti rozsda, kereszttartok, 5db,eloszor kvarchomok, vagy 140 kilo, majd brunox, telibe mind. Ha megszarad ujra kell kenni, atalakitja a rozsdat, elvileg. Majd a heten epoxi alapozo, es alvazvedo megy fel.
A tengely ezutan bekerul full felujitva a laprugokkal egyutt.
Utana van meg ket kereszttarto, par rozsdafolt az utolso meteren es a far vegzaro eleme. Aztan egy reszleges fenyezes es ezevre kesz.
Jovore jon a bal oldal, bar az feleekkora szopas, meg az ablakkeret rozdaeltavolitasa, es a teto fenyezese a bal oldallal.
Es mielott barki vernyogna, nem lenne egyik sem fontos mert nrm olyan szar, ennel sokkal, de tenyleg sokkal szarabbak futnak az utakon, en is vezettem egyet amin szo szerint kilogott a kuszobbol a labam, az ennel fiatalabb volt.
Sokba a tervezés miatt mert állítólag akkor nem elég csak azt az egy fogyasztót újra tervezni hanem az egész rendszert kell, de persze utánanézek mindennek azért kérdezősködök itt is, még csak pár napja vettük át és a "mesterek" még csak ma jöttek és várjuk az ajánlatokat amit eddig csak a kőműves tett meg, azt elfogadtuk.
Nem drágább ezzel fűteni mint gázzal. Viszont ha bekötteted a GEO tarifát akkor olcsóbb is lesz.
Hőtárolóst én hanyagolnám.
Egy konvektort nem tudom mennyi lenne kiépíteni, de legolcsóbban lehet azzal úsznád meg.
Én stabil 23 (plusz-mínusz 0,5) celsiushoz vagyok szokva, csak akkor érzem jól magam. Ja, és ez az egész lakásra érvényes, csak a spájz és - sajnos - a fürdőszoba hidegebb ennél télen. (Fürdőben nyitott égésterű, kémény nélküli tárolós gázbojlerünk van, állandóan nyitva van az ablak. Igen, mínusz 20 fokban is.).
Kihagytam, de legalabb eloreleptem, le van kenve az alja a hulladeknak, a heten lealapozzuk, kap alvazvedot, megy bele egy tuotáluj hatsohid. Szep lassan a vegehez erek. Szo szerint.
Ez a szemcseszóras igazi szemet sopredek melo.
A fogyasztás vajon, hogy alakul?....a nagy házban van gáz, de nem akarom újra terveztetni meg ilyenek egy halom költséggel, hogy a kicsiben is legyen fűtés, mondjuk lesz éjszakai áram így agyalok egy hőtárolóson, persze azok újonnan nem túl olcsók.
rtx2080 meg még elketyeg egy ideig
szóval ha eladó is lesz csak az alaplap cpu meg a ram nem komplett gép
A tengely ezutan bekerul full felujitva a laprugokkal egyutt.
Utana van meg ket kereszttarto, par rozsdafolt az utolso meteren es a far vegzaro eleme. Aztan egy reszleges fenyezes es ezevre kesz.
Jovore jon a bal oldal, bar az feleekkora szopas, meg az ablakkeret rozdaeltavolitasa, es a teto fenyezese a bal oldallal.
Es mielott barki vernyogna, nem lenne egyik sem fontos mert nrm olyan szar, ennel sokkal, de tenyleg sokkal szarabbak futnak az utakon, en is vezettem egyet amin szo szerint kilogott a kuszobbol a labam, az ennel fiatalabb volt.
Volt egy fűtő haver, neki a lakásban 30 fok volt, mert az alatt fázott
Az úgy elég para, lazán lehet CO mérgezés.
Hőtárolóst én hanyagolnám.
Egy konvektort nem tudom mennyi lenne kiépíteni, de legolcsóbban lehet azzal úsznád meg.
Sok múlik amúgy a falazat hőszigetelésén. Ha húz a hideg a falból, akkor nekem is kell a 24-25fok a komfortérzethez.
Ez a szemcseszóras igazi szemet sopredek melo.