Fasza a műszerfala tényleg. Ez régebbi kép de van friss a mait tárolja. Volt 2ő negyven de akkor ellet meg az akkum így törlődött. Majd az 50ről csinálok képet.
A lentebbi ora, eltarolja az elert max sebesseget.
tudom a nokia c2 mogul ez scifi technika, de nem az.
mar egy 2008 as motor is tudta ezt a futurisztikus funkciot.
Ja mert én a 106 kilómmal olyan kis tömpe vagyok. Ma is megvolt ez a tempó. Menne még csak nagyon rázza már a bukót a szél meg azért a kanyarokban kell moderálni.
Korábban akartam indulni, de még közbejött pár dolog. 11-re le akartam érni nagyjából.
Hamar elment igy is az idö.......mint kiderült intéztek szállást is, de sajna holnap program van....
Azt siman kinezem belole hogy autopalyakiraly volt, es tenyleg az volt a MOTOROZAS neki hogy felhajto nyelgaz, lehajto.
Csak olyan mint az osszes regimotoros, redva 130 lotol varja a csodat, holott csak a km ora csalasa miatt varjael hogy benyeljem a 25 eves dognehez kawanak a busakat meglepo sebesseget.
Mondjuk azt, hogy ő motorozott volna életében akar csak közel 200-al is, senki nem látta
1-esben meg 160 mi? Persze.... főtengely bent volt a blokkban?
EN csuktam el a gazt, a motor ment volna 230 ig, ugy hogy ulok rendesen, nincs idom.
Neked nem volt igazi motorod csak egy baszottegi kawad,ami max 250 et megy, tudom az ora 270 et mutat de az muhaha.
Maradjunk a 250 nel.
Majd ha leveszed az idomokat es felegyenesedve bevagod a 260 at szolj.
De nem fogod mert fosol.
párosul egy lomha 3 hengeres fossal ami akkor elavult volt amikor lekerült a gyártósorról