Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 3 ig melo, utana...... Semmi.
Ma tevékeny nap volt..... délelőtt jött a bejárónő, olvastam, délután meg gitározgattam....
Na mivan!?.....semmi?
Süt, szélcsend , mindjárt indulok a "segéd-motorkával", (azért "segédmotor" mert csak 80 Luvat tud , de emelkedőnek felfelé azért nem kell lábbal rásegíteni!!
Hule Sanyííí.
Nejed mit szól, hogy így kiteregeted a nemi életeteket?
Én sem kevertem össze soha Zsákos Frodót és Samut.
Most kicsi túlóra, délután motorkáz@s este meg lafatyka.
Nem keverem össze a két hobbit, ezután sem fogom.
Most nem azért de rajtunk kívül lényegében szinte sehol nincs zéró tolerancia, és működik a dolog. És ne felejtsük el hogy nálunk sem volt mindig az.
A bizonyított alkohol szint feletti érték után kirángatni a kocsiból és tarkólövés,ha közelében kapják el akkor marhavagonnal szibéria.
Utána tuti rend lesz.
Amatőr
Közben én se, megállok mert kilötyög.
Őket eddig sem befolyásolta a törvény az alkoholizmusban, szóval itt irreleváns ez a réteg.

Én elhiszem hogy sok ember tudna ezzel a lehetőséggel élni felelősen, de van egy nem túl nagy, de jelentős réteg aki biztosan nem. Ezek pedig ártatlanokat fognak megölni, így nagyon szigorúan kellene szűrni a bevezetés után egy darabig.
ebben lehet valami mert amikor tiltott volt soknak belefért pár sör
ha engedélyezve lenne valami minimum véralkoholszint akkor a pár sör lenne 5-6
és az is inna aki amúgy tényleg nem szokott vezetés közben és egy idő múlva ott is 5-6 sör lenne a pár sör
Magyarországon ez szerintem nem müködőképes. Bár aki inni akar igy is iszik, számtalan példa van rá akár ismerettségi körben akár a hirekben, de ha még engedve is lesz akkor valóban az lesz hogy nem tudják hol a határ. Egy sört én se tartok vészesnek, de töményet már nem engednék. Itt meg ugyis az lesz hogy két sör is lehet, egy stamm annyi mint egy sör, de kettőtől se lesz semmi.
Ennyiben fejlettebbek a migráncsok, ők mind tudják hol a határ és tudatosan át is lépik.
Sok ember most sem tudja hogy hol a határ.
Erre iszunk!
Ha nem lépik túl a határt akkor nincs vele gond, de félek sok ember nem tudná hol a határ.
Szóval legalább az elején sokkal gyakrabban kéne ezt ellenőrizni.
Az jó, mert minden reggel meglehet inni egy felest, de csak a fertőtlenítés miatt.
Most olvasom hogy tárgyalni akar a kormány az alkohol zérótolerancia lazításán.
Asszem én is, csak motorral.....
Köszönjük és viszont kívánjuk!