Süt, szélcsend , mindjárt indulok a "segéd-motorkával", (azért "segédmotor" mert csak 80 Luvat tud , de emelkedőnek felfelé azért nem kell lábbal rásegíteni!!
A bizonyított alkohol szint feletti érték után kirángatni a kocsiból és tarkólövés,ha közelében kapják el akkor marhavagonnal szibéria.
Utána tuti rend lesz.
Őket eddig sem befolyásolta a törvény az alkoholizmusban, szóval itt irreleváns ez a réteg.
Én elhiszem hogy sok ember tudna ezzel a lehetőséggel élni felelősen, de van egy nem túl nagy, de jelentős réteg aki biztosan nem. Ezek pedig ártatlanokat fognak megölni, így nagyon szigorúan kellene szűrni a bevezetés után egy darabig.
ebben lehet valami mert amikor tiltott volt soknak belefért pár sör
ha engedélyezve lenne valami minimum véralkoholszint akkor a pár sör lenne 5-6
és az is inna aki amúgy tényleg nem szokott vezetés közben és egy idő múlva ott is 5-6 sör lenne a pár sör
Magyarországon ez szerintem nem müködőképes. Bár aki inni akar igy is iszik, számtalan példa van rá akár ismerettségi körben akár a hirekben, de ha még engedve is lesz akkor valóban az lesz hogy nem tudják hol a határ. Egy sört én se tartok vészesnek, de töményet már nem engednék. Itt meg ugyis az lesz hogy két sör is lehet, egy stamm annyi mint egy sör, de kettőtől se lesz semmi.
Ha nem lépik túl a határt akkor nincs vele gond, de félek sok ember nem tudná hol a határ.
Szóval legalább az elején sokkal gyakrabban kéne ezt ellenőrizni.
Utána tuti rend lesz.
Én elhiszem hogy sok ember tudna ezzel a lehetőséggel élni felelősen, de van egy nem túl nagy, de jelentős réteg aki biztosan nem. Ezek pedig ártatlanokat fognak megölni, így nagyon szigorúan kellene szűrni a bevezetés után egy darabig.
ha engedélyezve lenne valami minimum véralkoholszint akkor a pár sör lenne 5-6
és az is inna aki amúgy tényleg nem szokott vezetés közben és egy idő múlva ott is 5-6 sör lenne a pár sör
Szóval legalább az elején sokkal gyakrabban kéne ezt ellenőrizni.