Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor így már mindent IS értek.
De ha van feloltom, miért nincs legyújtom?
aha
Félreértesz, én ezt nem megvetéssel mondtam, egyszerűen úgy, mint amikor azt mondom, hogy nem szeretem a zöldbabot. Az attól még lehet jó, csak egyszerűen nem szeretem. Oswiecziimben persze megenném.

(A nagymami kutyája sem egy KUTYA, hanem konkrétan AZT a kutyát nem bírom.)
mi délen azt mondjuk szarrá áztam, északon meg szartig áztam
mi felöltözünk és levetkőzünk, északon felöltöznek meg leöltöznek
meg ugye a jó helyett a jau felejthetetlen
van ezer minden más is de nem jut eszembe
Igazad van, én is igy látom. De hogy ki is irja némelyik az ajtora........kórházban....
Amikor sok van valamiböl. Van belöle szarásig, szartig.....
ha ez tájszolás akkor ez középalföldi, mert mi itt így használjuk
Feloltom a villanyt, felkapcsolom a lámpát határesetbe még a felgyújtom a villany is él
Mondjuk ez tipikusan user hiba.
Azt hiszik az jobb ha fizetnek, pedig pont azt kapja mint az ügyeletes orvossal ingyen

Amúgy meg itt egy elég jó riport meglepően az indextől...lehet ez már az elnyomott sajtó

https://index.hu/belfold/2020/...
hát ismerek azért sok ilyet sőt van ilyen a baráti körömben is.
Ez azért nem ördögtől való az ember sorsa nagyon sok féle képen alakul.
Persze aki a nagymami kutyáját sem bírja annak nyílván nem jön be egy örökölt gyerek
van egy csaj akit ismerek pont így járt ahogy ini írta. Csak ott azzal, hogy a gyerek biciglijét eladták, meg nem jártak pizzázni kevés volt már
Amikor elfogyott a zsé pattant a csávó Olyan 70 millás adósságot hagyott az anyucira Aztán teltek az évek sok sok év kb. 10 év múlva talpra állt a csaj és egyedül. Mondanám, hogy le a kalappal, de ahogy maga mögött tudta az adósságokat ismét volt saját lakása, vett egy álmai autóját egy bmw-t Van aki semmiből nem tanul
Egyébként ingatlanozik az előző néhány év sokat lendített rajta
És a feloltom a villanyt?
m i az a szartig? Én még nem hallottam. A leöltözni olyan hajdúság nyírség féle lehet
Aki egy gyerekes nőhöz csapódik, az meg is érdemli.
A villám akarná egy másik faszi pulyáját felnevelni, pénzelni.
(Özvegy határeset, de én pl. azt sem.)
nyílván én is csak sajnos ha véletlenül be is jutnak sok hozzászólásuk nem lesz a dolgokhoz.
Kb. olyan mintha sehová sem szavaznék
Persze. Bár én nem használom
kb ilyenek a gyurcsány fanatikusok is , nem mondom hogy bárki más jobb lenne mint ők, de sok esetben olyan kölcsönöket vettek fel amit x év múlva kellet csak törleszteni
de régen hallottam ezt az északi szlenget
szartig leöltözni is van?
nem fikázásképp írom, csak nekem ez nagyon meglepő volt amikor először elvetődtem az északi megyékbe
És milyen igaza van a kölyöknek!
Amúgy honnan ismered te a szembe szomszédomékat?
sokan olyan sötétek hogy azt se tudják merre vannak arccal
nekik csak az számít minél több mindet kapjon ingyen

egy példa (bogyónak)
van egy anyuka egy kisgyerekkel, összebútorozik egy csávóval aki felvesz mindenféle kölcsönt az anyuka nevére a lakásra meg mindenre, vesz a gyereknek biciklit játékokat lesz nagy tévé új telefon szóval van habzsi-dőzsi nyaralás étterem amit akarnak
aztán mikor elfogy minden kölcsön akkor a pót apuci lelép......
a nő szerencsés és összejön egy új emberrel akinek esze is van és próbálja menteni a menthetőt, eladja a biciklit a tévét meg még pár dolgot, nincs pizza nincs csoki, fagyi stbstb de a megszorítások miatt szépen lassan helyreáll a családi költségvetés
a gyerek szemszögéből nézve:
első pótapuci a fasza csávó mert volt minden, a másodikat meg utálja mert geci, eladta a kedvenc biciklit és pizza sincs vacsorára.....
A követketkezö vélasztáson rájuk szavazok, parlamentben a helyük, a jobbik mszp-s lett.
ez miért hír? Ez csak 1/5-e a napi kvótának
Nem, nem itt van szartig. Ez gazdag régio és megrögzött komcsikkal, folyamatos mszp vezetéssel a rendszerváltás óta
én már fideszes sem vagyok kiszerettem belőlük az útobbi években De egyet kell értsek zotyával nincs más a magyar politikai palettán
Talán gyurcsány, draskovics, lampert meg a hozzá hasonló nagy nevek
Na viccet félretéve akire szívem szerint szavaznék az a mi hazánk mozgalom. Ott csoportosult a jobbik jobbik fele
De hát elég törpe párt Belőlük még soká lesz hejhitler
Csak azért 200, mert annyi teszt volt....
A dögvlsz nálunk van, nem bogyónál már a hirado is tolja.
https://minap.hu/cikk/mintegy-...