Szia Bogyó bá! Holnap megyünk felétek, vagyis csak keresztül, mert Bajára megyünk, majd jól bedudálok. Igaz nem tudom merre laksz, de majd táblától tábláig nyomkodom a dudát!
Nagyon sok problémát fog ez okozni még a jövőben.Hiszen már némelyik mai autóban is egy szélvédőcsere után kalibrálni kéne a szenzorokat és ezt a tulajok rendszerint kihagyják.mi lesz majd itt?Apropó ma láttam egy ID3-at közlekedni.
Az komoly akkor ők sem tartják sokra.
Amúgy ha nem kóvályog a sávban meg működik akkor az jó.
Az NCAP a váratlan akadályokra való reakciót teszteli főleg. Gyalogos, másik autó, biciGlis, de azt te amúgy is el akarod ütni alapból szóval neked megfelelő
Ingyen adták, még a fapados "pizzafutár" verzióban is benne van, amiben amúgy klíma és rádió sincs (Sce65 Life).
A sávtartót és a követési távolság asszisztenst amúgy bírom, bár eleinte furcsa volt, tudott meglepetést okozni. Az automata vészfékre meg sose legyen szükség.
Franciák ebben soha nem voltak jók. Nem is szabad pénzt adni ilyenért francia autóban.
Németek, Koreaiak és a Tesla elég jó ebben.
Vicces, hogy tavaly csúnyán bealázta a Tesla az összes német gyártó rendszerét, ezért kitaláltak egy olyan értékelést hogy a Merci legyen a legjobb
Bár már tavaly is csak kicsit maradt el a Teslától, de úgy látszik egyszerűbb volt megkenni az NCAP bíráit, mint fejleszteni.
akinek egy cseppnyi esze is van nem ártja bele magát a politikába még nézőként se, ez olyan dolog mint a téli szél, ha jobbról fúj ha balról fúj geciszar érzés
Szedesd le ezt a durva rasszista videót minden csajon fekete szigszalag van, csak a niggeren van fehér
Az milyen lehet, mikor felviszel egy ilyet szobára, és rájössz, hogy nincs körmöd, és nem tudod megkezdeni a szigszalagot - én már jártam így villanyszereléskor!
Erdekelhetne,de nem,mar a 6,3 as mi8T is nagy,fizikalisan,ocsem mi9Tproja is,pedig az kibaszott jo,a masik hogy jelenleg 140-170 e forintot nem adnek telefonert,a 9se kepessegei elegek,meg a 8T is,bar azon latszik gyorsasagban a 665 os proci.
drága telefonba ájfónt kell venni
én nem szeretem kimondottan, de ha van sok felesleges zsetonom és ilyen 300-400 ezerért vennék villantós telefont az ájfón lenne
valamiért sokkal erősebb a szopási inger a lányoknál ha ájfónt lát
http://youtu.be/iZ4MPRUzd9E
Amúgy ha nem kóvályog a sávban meg működik akkor az jó.
Az NCAP a váratlan akadályokra való reakciót teszteli főleg. Gyalogos, másik autó, biciGlis, de azt te amúgy is el akarod ütni alapból szóval neked megfelelő
A sávtartót és a követési távolság asszisztenst amúgy bírom, bár eleinte furcsa volt, tudott meglepetést okozni. Az automata vészfékre meg sose legyen szükség.
Németek, Koreaiak és a Tesla elég jó ebben.
Vicces, hogy tavaly csúnyán bealázta a Tesla az összes német gyártó rendszerét, ezért kitaláltak egy olyan értékelést hogy a Merci legyen a legjobb
Bár már tavaly is csak kicsit maradt el a Teslától, de úgy látszik egyszerűbb volt megkenni az NCAP bíráit, mint fejleszteni.
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Az milyen lehet, mikor felviszel egy ilyet szobára, és rájössz, hogy nincs körmöd, és nem tudod megkezdeni a szigszalagot - én már jártam így villanyszereléskor!
amit nálunk lehet kapni az simán lejönne a kishölgyről
http://youtu.be/dT4Ufw6YtbY
én nem szeretem kimondottan, de ha van sok felesleges zsetonom és ilyen 300-400 ezerért vennék villantós telefont az ájfón lenne
valamiért sokkal erősebb a szopási inger a lányoknál ha ájfónt lát