Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a kotyogós az egyik legjobb kávéfőzö van is belőle vagy három. A nescafe meg valami örölt trágya, a szemeskávé eleve nem oldodik vizben. Koffein is csak mesterséges lehet benne.
A vicc topic-na akartam belinkelni, de érdekel a véleményetek.
Ma kapták meg a szüleim a nyugdíjemelésről a határozatot.
Kemény öt forintot dobott rá a vezérünk, királyunk
Üdvözlöm érte
Óccó vegyed meg.
Amit én néztem vagy háromszorennyi akciosan is
Marad a mostani saeco, ami még nem philips
Én is szerettem az illatát szagolgatni, de a most gyártott 'Nescafé' szerintem nem szemes-kávéból készül.
Totál becsületes a képe na.
Bogyó simán ráadja a szavazatot,lehet örökös tag a fan clubban.
Nem baj, csak az embléma legyen az elején Saeco. Philips felirattal max. LED-izzót veszek.
Haaat a Saeco régen volt jó.... az ma már Philips
Le is szoktam a Nescaféról és társairól igen hamar: a koffein ugyan benne van, de nem jó ízű. Marad a kotyogós kávéfőző és az őrölt Omnia.
(Bár egyszer tervezek venni egy darálós, tök automata presszógépet, de ez nem az idén lesz - most nincs pénzem egy normálisra, vackot meg nem vennék, csak Saeco-t)
akkor ez olyan mint a keverős kávék többsége az meg szar szagú
A Zoliét. Áll az alku?
Meg már meg is halt
Tüzbe is a kezed?
Nem.
Unióst se?
Majdnem minden haverom ezt szívja. Az elején fingszag volt... gondoltam befingott valaki. Aztán egyszer valaki megszólalt hogy kibaszott fingszaga van ennek a ciginek és tényleg. Akárhányszor gyújtanak rá, fingszag van.
Van egy haverom aki zöld csomagos dohányt tekeri és szívja. Semmi szaga.
Gyurcsok nem lopna kozpenzt.
Gyurcsok biztos jobban nyalna a migráns és buzi imádo csökevényes unionak
Ezek kicsi a rakast jaccottak.

http://youtu.be/cGhI_ntlMb8
Naggyon betalált a Führerünknek:
https://www.facebook.com/jobbi...
Pipinek jó az, szereti az igénytelen dolgokat, ráadásul ezzel óriásit lépett a trendek irányába
Végén.még a c2 is cserés lesz
Undoritó ez a szar. Fingszaga van. Komolyan már ha valaki rendes cigit szív mellettem azt mondom annak jó illata van ehhez a büdös kukoricás szarhoz képest.
Ja, és hogy a picsába válik gőzzé