Belátták, hogy jobb, ha el van dugva
Kibaszott rusnyák az eu normás kipuffok. Vagy egy nagy doboz a motor oldalán, vagy ha mégis.megpróbálkoznak valami imitácioval a kipufogók irányába akkor az monimum túlér a hátso keréken, de még oldalról ki is takarja.
Sok év házasság után kérdezd meg újra ezt tőle
A klasszikus kb. egyenes ülésen ahol nem a hátamon, hanem mögöttem ült sokkal kényelmesebb mindkettőnknek.
Nem,
Biztos jó, nyilván tetszene ahogy a Duci is, de ott bukik a V2 nálam, hogy egyiknek sem lehet alapjáraton ráengedni a kuplungot, de legalább is nem érdemes.
Ez ilyen ízlés dolog. Nekem a villanymotorok jönnek be.
Azzal.se mentem még bár kinálták de az is eleve kölcsön motor volt,inkább nem kockáztattam a kölcsönbekapo bőrét ö konkrétan a motor kisfordulaton való viselkedését kritizálta a többi jó állitolag.
Jó régen mentem egy parkolókört egy VFR-el, szóval nem releváns. Cserélhetünk mert kíváncsi vagyok.
Aztán már tényleg csak Zoli kezéről kell lecsapni a Triumphot, meg talán Levitől kell lenyúlni a KTM-et hogy milyen már az a mindennél IS jobb motor
Kolléga most vett egy Yamaha Tacer900-at, arra még fenem a fogam, de megvárom amíg ő karcolja meg először, és csak utána kérem el
Ráadásul lassan olyan egykaptafára készüének, hogy szemböl meg nem.mondom melyik uj tipus jön szembe.
Régen már a csopperek kivételével.messziröl meg lehetett mondani mi jön szembe.
Van aki elmegy 100km-t, annak az már túra... Másnak 5-600km, megint másnak 1000km stb....
Én vígan elvagyok 700km-t egy nap alatt a csupaszon
Az utcai/hétköznap közlekedési eszköz....nek is jó.
Kibaszott rusnyák az eu normás kipuffok. Vagy egy nagy doboz a motor oldalán, vagy ha mégis.megpróbálkoznak valami imitácioval a kipufogók irányába akkor az monimum túlér a hátso keréken, de még oldalról ki is takarja.
Kinjukban.
A klasszikus kb. egyenes ülésen ahol nem a hátamon, hanem mögöttem ült sokkal kényelmesebb mindkettőnknek.
Biztos jó, nyilván tetszene ahogy a Duci is, de ott bukik a V2 nálam, hogy egyiknek sem lehet alapjáraton ráengedni a kuplungot, de legalább is nem érdemes.
Ez ilyen ízlés dolog. Nekem a villanymotorok jönnek be.
Aztán már tényleg csak Zoli kezéről kell lecsapni a Triumphot, meg talán Levitől kell lenyúlni a KTM-et hogy milyen már az a mindennél IS jobb motor
Kolléga most vett egy Yamaha Tacer900-at, arra még fenem a fogam, de megvárom amíg ő karcolja meg először, és csak utána kérem el
Régen már a csopperek kivételével.messziröl meg lehetett mondani mi jön szembe.
Ez pl kuvajol nez ki.