Nem mindenki az anyjával él ennyi idősen Zolikám. A gondolkodásodból arra következtetek,hogy ékeled a mamit. Ezért nem kell asszony mi?
Ejjjj...ezért vette neked a triumphot hitelre?
Kezdem érteni a lepukkant korfolyosos lakást a kamu antik 70 és évek beli dohos bútorokkal.
Berekkentetted anyádat az öreg otthonba, felvetted a nyugdíjat, abból telik a 4 putrira a soron.
A végén ha kiderül anyád volt a jogász akire hivatkozol nem leszünk barátok.
Neked bármit Zolikám. Bár anyám már meghalt,de neked összespórolok egy fasza műpuncira
Egy fasza shopperban nem gondolkodol?
Most hogy láttam mekkora vízfejed van,egy 20 literes bográcsot a fejedre rántanál,tuti becsajoznál vele
Ugyanmár, az adoforintok elherdálása most is megy, azon nem panaszkodtok. A másik, nehogy már bárkit is meg kelljen kérdeznem az országban, hogy vehetek fel hitelt? Rádásul se te se más az én hitelembe soha egy forintot nem tett ls ezután se fog.
Még mindig jobb mint az ETZ blokkos hátimotoros ernyő
Srác nagy baja az volt hogy nem állíthatta le, mert levegőben nem tudta beindítani, bár szerintem egy önindító, lítium akkuval nem ált volna semmiből.
Ejjjj...ezért vette neked a triumphot hitelre?
Berekkentetted anyádat az öreg otthonba, felvetted a nyugdíjat, abból telik a 4 putrira a soron.
A végén ha kiderül anyád volt a jogász akire hivatkozol nem leszünk barátok.
Szeretem Zotyikát
Egy fasza shopperban nem gondolkodol?
Most hogy láttam mekkora vízfejed van,egy 20 literes bográcsot a fejedre rántanál,tuti becsajoznál vele
Bár ha villanymotoros lenne.....
Csuszol lefelé.
Nálunk voltak a KMSZ ellenőrizni.
Mert ugye nem egy emberről beszélünk Grécsi úr
Srác nagy baja az volt hogy nem állíthatta le, mert levegőben nem tudta beindítani, bár szerintem egy önindító, lítium akkuval nem ált volna semmiből.
Ennyire nem lehetsz genya.
Csak hogy egy 5. Ingatlannal kerkedj.
A faszodat vered mióta megszülettél te fogyatékos
Ez picivel modernebb lesz
Jó azzal kérkedni.