Miért feltételezel rólam dolgokat? Miért adod a számba a szavakat? Megint megkérdezem: Mi bajod van? Mert valami fáj azt látom. Hidd el segíteni akarok.
Minden egészséges lelkületű ember utálja a buzikat,a pedofilokat és a cigányokat.
De ha te nem,add oda a gyereked egy pedofilnak nyugodtan haver
Vagy vegyél feleségül egy cigánylányt...esetleg járj buzibárokba haverkodni
Melyiket csinálod?
Meg mindig nem érted!
Te és Kéri egy szánalmas,kövér,tunya pocakos szerencsétlen,akik 50 méter sétálás után izzad és kapkodja a levegőt.
Én sportolok mai napig,versenyekre járok rendszeresen. Kettőtöket kiütnélek egy ütésből,vagy rugásból.
Ez nekem nem kihívás ne haragudj!
Nem beszélve arról,hogy azonnal feljelentenél meg a másik zsírdisznó is! Mert ugye ti gerincesek vagytok.
Ennek tudatában ti vagytok a szájkaratésok,mert eltunyult és saját magukra igénytelen emberek vagytok,mégis emberkedtek itt.
Sajnos a képek alapján ez bizonyított !
Te meg tényleg olyan vagy mint egy vízfejű hóember baszod
De ha te nem,add oda a gyereked egy pedofilnak nyugodtan haver
Vagy vegyél feleségül egy cigánylányt...esetleg járj buzibárokba haverkodni
Melyiket csinálod?
Te és Kéri egy szánalmas,kövér,tunya pocakos szerencsétlen,akik 50 méter sétálás után izzad és kapkodja a levegőt.
Én sportolok mai napig,versenyekre járok rendszeresen. Kettőtöket kiütnélek egy ütésből,vagy rugásból.
Ez nekem nem kihívás ne haragudj!
Nem beszélve arról,hogy azonnal feljelentenél meg a másik zsírdisznó is! Mert ugye ti gerincesek vagytok.
Ennek tudatában ti vagytok a szájkaratésok,mert eltunyult és saját magukra igénytelen emberek vagytok,mégis emberkedtek itt.
Sajnos a képek alapján ez bizonyított !
Te meg tényleg olyan vagy mint egy vízfejű hóember baszod
Zolit akartam,de mikor megláttam letettem róla.
Túl nyomi...sajnálom.
Nem is tudom.
Talán nem szeretem ha egy ártatlan gyereket megerőszakolnak. Zoli rokona vagy?
Csicskák házhoz jönnek!
Te csicska vagy,ezért ide kell jönnöd!
Érted gyagyás?
Nekem nem hoz, pedig felajánlotta
Má pénzt se hoz.
https://www.combat-zone.hu/kes...