Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Honda CBF500 ABS 2008-as tipusú motoromhoz keresnék komplett elsőtelót,hűtőt, tankot! A segítséget előre is köszönöm
Szegény motor , gondold el, milyen melege nan 37 fokban pl?!
Itt még 27 !
Láttam már!
Mint mindig.
nálunk meg 28
Nagyok a távolságok de most személyesen adom át mindenkinek Zsolt!
Ha minden igaz hétvégén nem lesz meleg de talán csapadék sem olyan sok, aztán még ott lesz a jövőhét eleje is, bízok benne hogy szerencsénk lesz.
Üdv!
Most 19 fok van!
Augusztus elég csalós az első hete esős szokott lenni. No tavaly úgy esett, hogy az autók félreálltak a 4-esen!
Mi voltunk ma a fiammal egy karikán, de még menet közben is meleg volt nagyon. 36 fokban ahogy álltunk a lámpáknál még a ventillátor is okádta ránk a forróságot. Talán Nektek komfortosabb lesz egy kicsit. Üdvözlöm a többieket is!
Mondtam neki, hogy itt már lehűltünk eelmehet!! És tényleg most lecsendesedett!!
Remélem a legjobbakat ! Jó estét és jó egészséget Nektek is Laci!
Amúgy most ez jogos
Egy kis frissítő eső nem árt, 25°C környéke tökéletes lenne
fog
mindenhol szar lesz
de legalább nem fogunk izzadni sokat
A lényeg hogy hétvégére rendeződjön Szép estét Józsi!
Érdekel?
K
I
T

É
R
D
E
K
E
L
?
Kit érdekel?!
Vazzeg! V4leonéval találkoztam. Te ennyire sötét vagy? Oké, hogy sok néger körbeáll naponta, de akkor is....
Budaörs még tiszta, de lesz még itt is fadöntögetés... Augusztus viszont legyen jó, mert még toilettre is motorral kívánok menni
Te meg beszari,hogy nem mersz senkivel sem találkozni Persze a kifogások azok jönnek szép számmal