Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasz kivan ám veletek
Én itt őrlődöm az inverter vásárlással ti meg csak buziskodtok itt.....
Legalább hátha távol marad 2 percig attól a 66 csoportól ahova folyamatosan írogatja az okosabbnál okosabb dolgokat
Nekem nem kell csapattárs! Ti viszont összeilletek!
Erre meg Te!
Sorold csak a Triumph eredményeit a motorsportban!
A megtanulnánk motorozni a te szádból már viccnek is erős Zolikám láttam az euroringes próbálkozásod még mielőtt sírva leszedted, ügyes vagy az egyszer szent, remélem Clam gondol majd rád csapattársként
Azért ez az üzenőfal is velem ér valamit!
Legend a faszt a gsxr1100 mult évezredi morzsáiból él.
Erre Zoli32 hokizni fog, kár volt feltenni!
Igen! Zsírdisznók vagytok!
Nana! Az összes GSX-R egy Legend! A te utcai tripered, meg egy... Hagyjuk is....
Hát nem, 185 centivel szépen néznék ki gp pilótaként
Ez most komoly?
Hát,sokmindent mondta rám de hogy törpenövésű azt nem.
Ezt beteszem a padlásra.
A K5 meg egy 11 éves kicsit már puhos vén szemétláda még akkoris ha a motor árát ráköltjük hogy ugyanolyan zörgős legyen a fékje mint előtte.
Ahhelyett hogy megtanulnánk motorozni.Így elkerülve hogy állandó vendégek legyünk a füvön.
Galériát senki nem tud feltenni, vagy csak engem tiltottak?
Pontosan! Nem egy GP alkat vagy!
Kövér mint te!
Nem! Misike így fotózta le a gépeket. Lefotózhatom őket és feltehetem a SM-re? Mondta ezt megszeppenve, megsajnáltam és engedélyt adtam neki.
igen a 185 centimmel meg 90 kilómmal az vagyok
Az, a hülye Leone pedig kikérte magénak, hogy ő nem az, azt se tudják ezek mikor születtek.
Nagypapamotorral engem se vágna, mondjuk így se vágott, de azért megéreztem Persze aki törpenövésű és alig van behajlítva a lába, hogy elérje a lábtartót, annak elhiszem, hogy nem annyira megterhelő
He?
Nem azért,de Olika is elég zsírdisznó.
Milleniumi generáció.