az a 2 milla is irrealis, amúgy az egész használt piac irreális, 1-1,5 milláért csak foshalmok vannak
azért amikor az astrát vettük, nem volt ilyen gáz a helyzet pedig az is olasz behozatal, meg 2/3 része külföldi volt mindenhol, de valahogy nem volt ennyi fos
Gyakorlatilag eladhatatlan a hasznalt butor,be is zart mind.Annyi az olcso szemet ujonnan hogy nincs ertelme feltenni.
A magyar meg olyan hogy ha a lenin osszes ami ketszdr kirohadt a kitort laba alol akkor talan duzzogva el akarja adni hogy ez meg tok jo.
Ne foglalkozz vele.... olyan, hogy értékvesztés ebben a formában nem is létezik..... az természetes, hogy ami hasznalt kevesebbet ér másnak a piacon . Ezzel az erővel bútort sem szabadna venni, mert s következő pillanatban mar 25%-al kevesebbért tudnád eladni a jofogason meg kenyerpiritot sem megvetted, számodra nincs értek vesztese
Miféle értékvesztés? 20%-kal "ára alatt" vettem egy új autót, mert vágytam rá. "Életem végéig" tervezem használni, szóval nem akarok "jól kiszállni" belőle. Akkor meg nem mindegy, vaze? Két éves használt Swiftet kapnék most annyi pénzért, és ennél az enyém jobb autó:
engem nagyon bosszantana az értékvesztés, főleg úgy hogy hetekig csak állna a garázsban
meg úgy nagyjából minden ami az újnál előfordul, mint pl bogyó kocsija, ott simán lehetett volna komolyabb bukó is
azért amikor az astrát vettük, nem volt ilyen gáz a helyzet pedig az is olasz behozatal, meg 2/3 része külföldi volt mindenhol, de valahogy nem volt ennyi fos
A magyar meg olyan hogy ha a lenin osszes ami ketszdr kirohadt a kitort laba alol akkor talan duzzogva el akarja adni hogy ez meg tok jo.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/suzuki/swift/suzuki_swift_1_2_dualjet_glx_isg_savtarto_rafutas_gatlo_t_kamera_tavolsag_tarto_tempomat_ul_futes_digit_klima_le-16026474
meg úgy nagyjából minden ami az újnál előfordul, mint pl bogyó kocsija, ott simán lehetett volna komolyabb bukó is