Aug elején mentem a Fertő tóhoz, menetben Pomogy, jövetben Féltorony-Mosonszolnok egysávot út ott nincs soha semmi - először Shalomnál szopatják a népet mindig. Így kerül az ember negyed órát, cserébe nem vár 2-t Sosem megyek arra...
valszeg megyek vissza ausztriába.... másfele ugysem lehet majd most még szlovénia és az olasz dolomitok is belefért, de az olasz osztrák határon már csekkolás volt. szerencsére minket elengedtek hamar, mert egyik osztrák sem beszélt angolul, ugyhogy ment a mutogatás rendesen
Igen, pont ma hallottam a rádióban, hogy Vezérünk célzott rá, hogy honfitársaink kotorjanak haza horvátból, ill. addig tudják le, mert szept. 01-től gondok lesznek
Egyébként a horvátoknál most fut felfelé a ráta, tavasszal lófax se volt... (ill. sztem most sincs lófax se, de ez más kérdés )
Osztrákok is genyáznak, ott is km-es sorokról hallottam a rádióban szombaton.
Szlovénból meg úgy jöttünk haza a pályán, hogy tolom neki, oszt' 1ccercsak látom, hogy hopp, már magyarok a feliratok Kifelé menet legalább letereltek egy kútra, és egy sávon mentünk át lépésben, útlevelet ablakon kivillantva...
Egyébként a horvátoknál most fut felfelé a ráta, tavasszal lófax se volt... (ill. sztem most sincs lófax se, de ez más kérdés )
Osztrákok is genyáznak, ott is km-es sorokról hallottam a rádióban szombaton.
Szlovénból meg úgy jöttünk haza a pályán, hogy tolom neki, oszt' 1ccercsak látom, hogy hopp, már magyarok a feliratok Kifelé menet legalább letereltek egy kútra, és egy sávon mentünk át lépésben, útlevelet ablakon kivillantva...
Te angol beteg