Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne humorizáljunk, kérem!
Azé a Bodolai-nak hogy tele lehet a töke ezzel a bandával.
Simán belemondja az egyik a kamerába hogy a tulajdonosnak kuss van,semmihez nincs joga csak virítani a pénzt.
A pofám leszakadna egy munkavállaló így beszólna.
Ha még hoznák a pénzt akkor ja,szódával még lehetne,de meredek zuhanásban volt a bevétel és az olvasótábor is.
És 1,2 milliárd bevételre volt 40 millió nyereség.
Aztakurva mekkora költségeig voltak?
Nomeg simán elszólta magát hogy egyeseknél a szerkesztőségben felét a pénznek vissza is kellett osztani.
A nemes korrupcióvadász indexnél.
Inkább a tarja.
Akkor most marad a tarha.hu?
Pedig a nép ezt akarja, ez kell neki!
Na bocs, egykét cikk bejön, másiknál nem. Blokkoló továbbra is ki van kapcsolva.
És ez a természetes.
Megjegyzem én úgy olvastam a Totalcart eddig, hogy amikor elkezdte betölteni az oldalt nyomtam egy X-et a böngészőn, és a cikk megjelent az adblokker figyelő nem
Ja, a balosoknak továbbra is blokkolja
Ma délután fogok sógiéknál asszem ezt + aztat...
Ja, tényleg működik.
Rájöttek hogy a kutya sem olvassa őket ha ennyire szigorúan blokkolják a blokkolókat
Amúgy én még ki is kapcsoltam, amíg normálisan reklámoznak, nem zavar, de ezek a köcsögök 4 különböző kémszoftvert akartak telepíteni rám, azt meg egy másik szoftver fogta meg, amit érthető okokból nem voltam hajlandó elfogadni.
Én téged sajnállak !
Azért én örülök, hogy nem csak TI vagytok nekem.
Kemény vagy Csoki bá!
Azé kérdezze meg Ferenc testvért ha találkozik vele.
Ivott ma?
Még szerencse, hogy az ázsiailányok.com on nincs ilyen.
Gondold el milyen sivár lehet az élete, ha mi vagyunk a legjobb barátai én már majdnem sajnálom is szegényt
Ez igaz, viszont az ember azért telepít Adblockert, mert nem kíváncsi a vibráló tampon reklámokra... ne má' hogy kényszerítsenek, nézegessem a szaros bannerjeiket Ha az Adblockerrel nem engedik olvasni az oldalt - sorry, akkor majd nem olvasom, jól kibaxtak velem a net világában minden infó elérhető 5-10 helyen...
Ex majdnem sógorom meg a felcsúti stadion infósa, apósom meg kölök korában együtt rúgta Pápán a rongylabdát fletókával.
Nafeafüggetlenszabadindex?
Neeeeeem,Még a TC ujságíróinak is bennevan a szerződésében hogy cikkenként vagy megjelenésenként minimum egy lölö,tiborc,stadion,szarút,oktatásegészségügy,utcailámpagate,balatonlenyúlás kell hogy benne legyen.
Ez utóbbi nagy szívfájdalom mert megelőzi a tisza debrecenbe terelését és a gellérthegy ugyanoda lenyúlását.
Mert neked meg 4 jobboldalad van, nem úgy mint druszámnak.