Azé a Bodolai-nak hogy tele lehet a töke ezzel a bandával.
Simán belemondja az egyik a kamerába hogy a tulajdonosnak kuss van,semmihez nincs joga csak virítani a pénzt.
A pofám leszakadna egy munkavállaló így beszólna.
Ha még hoznák a pénzt akkor ja,szódával még lehetne,de meredek zuhanásban volt a bevétel és az olvasótábor is.
És 1,2 milliárd bevételre volt 40 millió nyereség.
Aztakurva mekkora költségeig voltak?
Nomeg simán elszólta magát hogy egyeseknél a szerkesztőségben felét a pénznek vissza is kellett osztani.
A nemes korrupcióvadász indexnél.
Megjegyzem én úgy olvastam a Totalcart eddig, hogy amikor elkezdte betölteni az oldalt nyomtam egy X-et a böngészőn, és a cikk megjelent az adblokker figyelő nem
Ja, tényleg működik.
Rájöttek hogy a kutya sem olvassa őket ha ennyire szigorúan blokkolják a blokkolókat
Amúgy én még ki is kapcsoltam, amíg normálisan reklámoznak, nem zavar, de ezek a köcsögök 4 különböző kémszoftvert akartak telepíteni rám, azt meg egy másik szoftver fogta meg, amit érthető okokból nem voltam hajlandó elfogadni.
Ez igaz, viszont az ember azért telepít Adblockert, mert nem kíváncsi a vibráló tampon reklámokra... ne má' hogy kényszerítsenek, nézegessem a szaros bannerjeiket Ha az Adblockerrel nem engedik olvasni az oldalt - sorry, akkor majd nem olvasom, jól kibaxtak velem a net világában minden infó elérhető 5-10 helyen...
Nafeafüggetlenszabadindex?
Neeeeeem,Még a TC ujságíróinak is bennevan a szerződésében hogy cikkenként vagy megjelenésenként minimum egy lölö,tiborc,stadion,szarút,oktatásegészségügy,utcailámpagate,balatonlenyúlás kell hogy benne legyen.
Ez utóbbi nagy szívfájdalom mert megelőzi a tisza debrecenbe terelését és a gellérthegy ugyanoda lenyúlását.
https://index.hu/tudomany/2017...