Áhh,korántsem.
Csak meleg van mint a dög,bármibe belefogok 2-3 perc mulva állhatok le mert vagy telefon,vagy email,vagy valamit keresnek,ritkábban számlaírás.
szóval van olyan komód ami 2 nap alatt készül el.
A takarító meg hetente gyön.
Hasonló. Az internetes fórumokból fogok írni beszámolót ,ezért érdekelnek az itteni emberek.
1 héten keresztül olvastam amit beszélgettek. Visszamenőleg is. Érdekes olvasmány!
Egészségügyi problémáim miatt a motorozásból már kifelé áll a szekerem rúdja, így marad az autóval kirándulgatás. "Utolsó" autónak szánom, ezért ragaszkodtam az újhoz, szalonból. Eddig csak tizenéves lomjaim voltak, azokat cserélgettem 3-5-7 évente. Ha elmegy 10-15 évet nagyobb gond nélkül, akkor elégedett leszek vele.
Szomszédnak volt Valami ezres sport gépe Meg nem mondom mi volt annyit tudok hogy fekete
Rendszám se volt rajta aztán aki megvette lábon vitte el, de jó messzire északra , azt mondta úgysem érik utol
A munkadíj nem lesz kevesebb, viszont augusztus végén - szeptemberben tuti ki tudsz fogni valami jó leárazást (mi is így vettük az Edigitalnál, 139,900 helyett 99,900-ért). Abban az évben persze csak kisegítő fűtésre kellett használni, a kánikula már elmúlt.
http://youtu.be/r6I5QaV7S1Q
köszi.
Csak meleg van mint a dög,bármibe belefogok 2-3 perc mulva állhatok le mert vagy telefon,vagy email,vagy valamit keresnek,ritkábban számlaírás.
szóval van olyan komód ami 2 nap alatt készül el.
A takarító meg hetente gyön.
Szólok a főnöködnek hogy unatkozol!
Ezmost mi?
Hiányos az angolom.
http://youtu.be/aVAMUejexa0
1 héten keresztül olvastam amit beszélgettek. Visszamenőleg is. Érdekes olvasmány!
Egészségügyi problémáim miatt a motorozásból már kifelé áll a szekerem rúdja, így marad az autóval kirándulgatás. "Utolsó" autónak szánom, ezért ragaszkodtam az újhoz, szalonból. Eddig csak tizenéves lomjaim voltak, azokat cserélgettem 3-5-7 évente. Ha elmegy 10-15 évet nagyobb gond nélkül, akkor elégedett leszek vele.
Rendszám se volt rajta aztán aki megvette lábon vitte el, de jó messzire északra , azt mondta úgysem érik utol