Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam katona olyan 1/20 része tetszett is
2-3 hónapba be lehetett volna sűríteni a dolgot
Nem kellett húznom semmit.
Kontaktlencse helyett felvettem egy műanyag lencsés szemüveget.
Majd mikor dideregve ültem egy bagózó bogyóféle miniterminátor katonaorvos mellett,nézi a papírjaimat:
-szóval magának 12 dioptria
-iiiigen
-öltözzön fel.
-viszlát.
Na szóval ennyi.A sorozóbizottságos ipse kért a másnapi turnusra egy SZTK igazolást hogy tényleg.
Namondom b+ jöhetek ujra,de sorozásról kifelejtették az öcsémet,szóval megemlítettem hogy ő nem kapott behívót,rögtön rákaptak hogy hozzam őt is 8nehogymá kimaradjon )
Hazafele az m3-on már szerveztem SZTK helyet az igazolásra,meglett neki is.
másnap meg kibekkeltem hogy a többi bumburnyák előtt zavarjuk má le ezt az E pappert.
Nekem is ez volt a bajom. Nem értem rá bohóckodni, bár én főiskolával húztam el az időt a meló mellett, addig amíg meg nem szűnt a kötelező sorkatonaság
Amúgy ha nem ilyen hosszú időre visznek, hanem mondjuk egy ilyen OKJ-s esti kiképzést tartanak, amit lehet meló mellett csinálni, akkor szó nélkül mentem volna.
Nagyapám a fronton harcolt. Ő mindenkire azt monda hogy aki nem járt a fronton az szánalmas puhány.
Szóval ebben úgy sem lehet nyerni, kár is erőlködni. Én mindenesetre boldogan vagyok puhány, lévén nagyapám térdét szétvitte egy repesz, mellesleg valószínűleg ennek köszönheti az életét, mivel így már harcképtelen lett.

Nálunk csak azért volt érdekes kérdés, mert ha nem voltál sorkatona akkor bármikor vihettek, ami egy munkaadónál nem volt utolsó szempont.
ezt mondta a volt osztálytársam tökig zöldben míg elhúztam mellette a papírt fogva.
A sorozóbizottsági muki jót röhögött mikor szóltam hogy most vagyok 2. napon gyorsítsuk már fel a dolgot nem érek rá.
hja,előző nap már megvolt a hidegban folyosón gatyában didergés,ott már nem volt további vizsgálat sem mikor benyogtem hogy -12 ioptriás szemüveggel eztet nem kéne forszírozni.
Pedig melletem a nyitott gerincű csórit berántották.
Dehát sietni kellett mert a boldog 90-es években volt meló rogyásig.
Kellett a fenének az a félév bohóckodás.
Katonaklári.
Akkor te olyan vagy, mint egy régi, porcelánból készült Napóleon-szobor: antikatona.
Naa, tudsz élni :-)
Már csak azért kérdem mert nekem ehhez semmit sem kellett tennem és páros lábbal rúgtak ki.
Voltam olyan galád hazaáruló, hogy a kilencvenes évek végén mindent elkövettem annak érdekében, hogy elkerüljem az ukrán hadseregbe történő bevonulást. Életem végéig bánni fogom, és mindig engedélyt kell kérnem meghunyászkodni, mikor alkalmanként egyes pályát tévesztett entellektüelek ezzel kapcsolatban érdeklődnek nálam.
Mondjuk az is érdekes hogy a Dull Szabolcs aszondta nem volt politikai nyomás azindexnél.
Aztán látod mégis az ilyenek akarja megmondani kisebbségből a demokrácia nevében a világnak hogy mi a frankó, akár erőszakkal is.
És aki volt, de úgy érzi túl sokat és nem is büszke rá az dominánsnak fogja tartani a másikat vagy azt aki nem volt azt magánál alábbvalónak?
Ménem?
Köszi! Megcsinálták közben, találtam egy szakit aki lámpákat alakít át. Azonnal meg is csinálta volna bixenon projektorosra de nem merem bevállalni
Csak félve kérdezem te vótá?
És a vitában az eccerű sorkatonát űbereli, aki beadta a tsz-t?
A rendőr közlekedési balesetnél veszi fel a jegyzőkönyvet: "Egy kézfej az árokban. Egy fül a szalagkorláton. Egy fej az autópályán." Amikor ideér, kiabálni kezd:
- Főnök, főnök! Az autópálya az pontos jé, vagy elipszilon?
- Nem tudom.
- Jó - válaszol a rendőr, a fejet széles ívben berúgja az árokba. Tovább ír: "Egy fej az árokban".
Na meg egy erőset kell toppantani is
Ha nyomatékosítani szeretnéd a dominanciádat, ezt kell kérdezni a vitapartneredtől :-) Ha netán ovis vagy, esetleg mondhatod még, hogy a te apukád erősebb.
főni.

"Az biztos, hogy ez az alak furcsának tűnik leírva."
Én olyan vagyok mint a rendőr a viccben,azt írtam volna hogy dőljön.
Te se!
nagyon fájhat nekik, hogy most nem ők rakják el a nagy lóvékat