Vannak jó oldalai is a szlengnek, ilyen a tömörség meg a képiség.
De van rossz oldala is! Ha például valaki azt mondja egy szoborról hogy szar, akkor igazán nem tudjuk, mi miatt nem tetszik neki: a kifejezése, megformálása, anyaga, tájolása, alapja?
A fő veszély az az, hogy a gondolat elszegényedésével, elsivárosodásával jár.
Egy átlagos embernek aki nem motorozik ,mindenki motoros ,aki motorral közlekedik. Ha pedig jobban megnézzük a motoros társadalmat ,ez nem így van. Nagyon különböznek a vélemények! Milyen a motor stílusa ,milyen évjárat ,hány köbcenti ,a motorozás mennyisége és minősége.
Magam is meglepődve tapasztaltam itt ,hogy micsoda széthúzás van ezek miatt. A tapasztalataimat mikor megosztottam másokkal ,megnyugtattak azért hogy ez nem így van szerencsére ,mert itt nem igazán “igazi motorosok” fórumoznak.
De van rossz oldala is! Ha például valaki azt mondja egy szoborról hogy szar, akkor igazán nem tudjuk, mi miatt nem tetszik neki: a kifejezése, megformálása, anyaga, tájolása, alapja?
A fő veszély az az, hogy a gondolat elszegényedésével, elsivárosodásával jár.
Hogy jutott másik IP-hez?
Előre szólok, hogy nincs közöm hozzá
Amúgy BTK emberekről esszét írni belegyezés nélkül.
Majd egy kis idő eltelik és rájössz.
Szerettél nagyrobogóval közlekedni?
Ha igen ,akkor miért váltottál ?
http://youtu.be/yqm0UKSbcO4
Tegyétek azt ,ami nektek a legjobb.
Engem még senki nem akart megverni mert 30km/h haladó járművet megelőztem.
Ezt elolvasod és rá jössz, Senki se motoros
Ha kész lesz publikálom nektek!
Magam is meglepődve tapasztaltam itt ,hogy micsoda széthúzás van ezek miatt. A tapasztalataimat mikor megosztottam másokkal ,megnyugtattak azért hogy ez nem így van szerencsére ,mert itt nem igazán “igazi motorosok” fórumoznak.