Kulccsal én se inditom, egyedül egy zárat tud nyitni
Ha kimerül az elem nekem nem befolyásol az indításnál csak az ic legyen benne a távirányítóban
Egy üres ház is “gyújtásra” teszi csak nem lesz zöld a start gomb
Ezt is az első ember vitte, nem volt hibátlan mert egy karc volt rajta mert rádőlt a vízmérték, de az is olyasmi mint amit a macska kapar amikor felugrik a motorház tetőre melegedni
Szerintem ha nem teszik tetőre tovább fog menni mint a rönó amit vettél
Horganyzott kasztni sosem rohad el ha nincs törve
Ezért is hagyták abba a horganyzott vázat mert túl sokáig bírja
Ismerős peca quattroja Ezer helyen van horpasztva de nem rohad az sem sehol
Hiába kötöm fel. Nem kulccsal indul...bár szerintem vízálló a távirányító.
Mostanában amúgy egyre inkább az a divat, hogy telefon alapján azonosít a kocsi, szóval a kulcsot csak azért adnak, hogy legyen mit elrakni a fiókba.
Figyu: az a Ceed kb. hibátlan volt - 2 nap alatt lett új gazdája, ki sem került a HaHu-ra. (Egy napig volt kivonva a forgalomból - lekérdeztem többször is).
A német kocsikat amúgyis rühellem, a huszonéveseket meg pláne. Egy vadiúj Polo vagy Golf meg messze nem fért volna bele a büdzsébe, még full-fapadosan sem.
Ha lett volna egy kis józanság a kocsi vásárlásnál a ceed kocsid elcserélt új volna az Audi kocsinkra
Lett volna fasza premium nemet kocsid. Meg egy csomó pénzed fotózni meg kurvázni
És lett volna szerviz kulcs
Jut eszembe a kulcsról: az eladás / beszámítás előtti napon tudtam meg, hogy a Ceed-ben van gyári riasztó is.
Előástam a másik kulcsot, amiben már gyengélkedett a távvezérlő eleme, nem is volt hajlandó kinyitni a központi zárat. Bedugom a kulcsot, elfordítom az ajtózárban, és abban a pillanatban elkezdett ez a dög "szirénázni" (a kürtöt működteti, de nem gyenge!). Csak miután a gyújtáskapcsolóba dugtam és ráadtam a gyújtást, volt hajlandó elkussolni. A szomszédok örültek....
Na ja, de mi kb egy hetekre mentunk leginkább sátorral
3 órára a szomszédba se megyek át nem hogy x km strandra
Első 3 nap napközben vitt kaja este valami éttermi cucc
Második 3 nap meg helyben vett cucc sütögetés
Hoki kocsihoz nincs szerviz kulcs
Vicces hogy a Toyota már 2005- ben gomb nyomasos volt nem kell kulcs hozzá
Ellenben ott a kulcs a táviranyitoban ami arra pont elég hogy ajtót lehet nyitni
Es fel lehet kötni a pöcs mellé a gatyába
Ha elmarad az sem gáz kb 8 ezerért másolnak másikat.
Ezt ne bírom magamban tartani!
Idézet:Dubaiban voltunk........................szállodában olyan drága volt a sütemény,hogy ketten ettünk egy szeletet a párommal.Idézet vége.
És még el is mondja.
Melyik lesz a következőkedvenced?
24.hu vagy a nyugatifény?
Ha kimerül az elem nekem nem befolyásol az indításnál csak az ic legyen benne a távirányítóban
Egy üres ház is “gyújtásra” teszi csak nem lesz zöld a start gomb
Mar a 60 kertén nelkul?
De a strandra is pont jó.....
Szerintem ha nem teszik tetőre tovább fog menni mint a rönó amit vettél
Horganyzott kasztni sosem rohad el ha nincs törve
Ezért is hagyták abba a horganyzott vázat mert túl sokáig bírja
Ismerős peca quattroja Ezer helyen van horpasztva de nem rohad az sem sehol
Mostanában amúgy egyre inkább az a divat, hogy telefon alapján azonosít a kocsi, szóval a kulcsot csak azért adnak, hogy legyen mit elrakni a fiókba.
A német kocsikat amúgyis rühellem, a huszonéveseket meg pláne. Egy vadiúj Polo vagy Golf meg messze nem fért volna bele a büdzsébe, még full-fapadosan sem.
Lett volna fasza premium nemet kocsid. Meg egy csomó pénzed fotózni meg kurvázni
És lett volna szerviz kulcs
Előástam a másik kulcsot, amiben már gyengélkedett a távvezérlő eleme, nem is volt hajlandó kinyitni a központi zárat. Bedugom a kulcsot, elfordítom az ajtózárban, és abban a pillanatban elkezdett ez a dög "szirénázni" (a kürtöt működteti, de nem gyenge!). Csak miután a gyújtáskapcsolóba dugtam és ráadtam a gyújtást, volt hajlandó elkussolni. A szomszédok örültek....
3 órára a szomszédba se megyek át nem hogy x km strandra
Első 3 nap napközben vitt kaja este valami éttermi cucc
Második 3 nap meg helyben vett cucc sütögetés
Vicces hogy a Toyota már 2005- ben gomb nyomasos volt nem kell kulcs hozzá
Ellenben ott a kulcs a táviranyitoban ami arra pont elég hogy ajtót lehet nyitni
Es fel lehet kötni a pöcs mellé a gatyába
Ha elmarad az sem gáz kb 8 ezerért másolnak másikat.
Idézet:Dubaiban voltunk........................szállodában olyan drága volt a sütemény,hogy ketten ettünk egy szeletet a párommal.Idézet vége.
És még el is mondja.
Akkormár a pottyondi puzsérné,a Marvinra emlékeztető attitűddel.
http://youtu.be/aoUfJ1Z4M3o