Tavaly augusztusban voltam a bezzegbecsben, es mivel aldiban rendszeresen vasarolok megneztem ugyanazokat a termekeket, vagy ugyaz az ar vagy picit tobb emlekemi szerint 10-20% al volt tobb, talan 1,2 cucc volt epp olcsobb.
Teny hogy lapostevet meg hasznalt BMW t nem neztem.
Vagyis azt is mert a polomotorrad mellett volt egy telep, de nem emlekszem, csak arra hogy nem kivantam meg.
Ezzel teljesen egyet kell ertsek, de egy ital es egy dinnye ara tobb embert mozgat meg, mint egymotor gumizasa.
A szolgaltatoipar meg amugy is draga, ezen nincs vita.
Egy mozgo akcios piacot mendemondakbol hasonlitgatni botorsag.
Ki mikor mibe fut bele barhol meg itthon.
Ezek mindig csak pillanatkepek.
Evente minimum 2x voltam kulfoldon konkretan motoros turan. Es bevasarlast tartottam. Altalaban lidl-aldi vonulat, meg ami akadt helyi bolt.
A tapasztalat azt mutatta hogy némileg minden dragabb.
Persze egy akcios diszkont eppen akcios termeke amit dömpingárra terveznek be lehet allitani ugy hogy jé minden a fele, de ez torz kepet fest le.
Mindig kolcsonhatas van, ahol magasabb a fizetes ott az arak magasabbak mivel az eloallitasban, ertekesitesben dolgozok fizetese is magasabb.
Egy baszott gumizas 30-40 euro.
Ez az ipse 720 eurot fizetett a 10ezre szervizre gumikkal.
ha levonjuk a road5 kb 90 ezres arat meg szerelesre a 10 est akkoris a szervizre egy szabad szemnel jol lathato 150 ezres dij eleg kemeny, ha azt vesszuk hogy nekem markakereskedesben 85 ezer volt. Es ez nem felar dupla fizetesert. http://youtu.be/wbuwNV-wUJ0
Én mindig mindent értek, legfeljebb más a véleményem.
Itt most kivételesen nincs, mindössze megállapítottam, hogy nemcsak a dinnye van félárban a 2-4x fizetéshez képest.
Másfél éve szült az asszony,a dokinő nem hogy pénzt de még a háta mögött kinyomozott kedvenc csokiját sem akarta elfogadni.És végig tök normális volt.Szóval nekünk szerencsénk volt.
Nem állítom, hogy nincs ilyen.
A kérdés, melyikből van több. Ha valaki maszek orvost választ az állami ellátás helyett, az minek számít? Mert azt nem tudom elképzelni, hogy valaki bemegy a kórházba vagy rendelőintézetbe, és ott közlik az "árakat". Bár az is igaz, sohasem szültem még.
Magyarországon mindig mibden dragabb, rosszabb, kevesebb.
Igazhogy 7,50 ert vettem a vinersniclit csaszarzsomleben egy adag legelni valoval koritve a Nauders-i ABC-ben de az tuti erzeki csalodas volt.
A kivétel erősíti a szabályt.
Baráton felesége terhes.
Elmentek orvoshoz és rezzenéstelen arccal mondta, hogy nála 150 ezer egy szülés.
De ebbe ne menjünk bele!
És még annyit, hogy "némelyik orvos", így fogalmaztam!
Megjött a kamionos haver Németországból, mesélte (többek között), hogy a dinnye kilója 40 eurocent, azaz mondjuk olyan 150 forint. Én 250-ért vettem a tuskóban, és 299-ért egy zöldségesnél.
Bocsi, hogy belekoty, de én most január 16-17-én elmentem a kórházba a köldöksérvemet megmutatni, február első felében, de legyen a hó közepe, felhívtak, hogy a március 3-i dátum a műtétre megfelel-e? Igen, mondtam. Bementem, megcsinálta egy tök ismeretlen orvos, másnap hazaengedtek és egy fillért sem adtam, és még mindig élek, és ahogy látom jól sikerült a műtét.
Nem volt csókom, nem vagyok "valaki".
Én csak JÓT tudok mondani az egészségügyről. Amikor fogkövet megyek leszedetni, amikor jogsit csináltatok, csak és kizárólag jót mondhatok, már amennyire az ember egy orvosi vizsgálatról jót mondhat.
Nem erre céloztam és soha nem is várunk el senkitől semmit.
De némelyik orvos megérdemelné.
Apámra rá se néztek amíg nem csúszott a boríték.
Képzeld el fordítva.
Ülne az autóba szorulva és visszakérném tőle a manit amit reggel adtam oda neki.
Ő lenne az első aki feljelentene.
Az előzményeket ismerve igen.
A Kúria döntése sajnos borítékolható volt, mert a döntése nem önmagában rossz, hanem, azért rossz, mert rossz előzmények alapján csak EZT tudta hozni. A Kúria nem vizsgálta, nem vizsgálhatta, hogy a mocskos cigányok úgy igényelték a kártérítést, hogy közben be sem jártak az iskolába. meg verték a tanárokat meg amit még tettek.
Mondjuk azt megnézném, hogy oltás után zsebre tett kézzel a földet rugdosva várjátok, hogy a tulaj borítékokat tegyen a gatyakorcba vagy kivonuláskor addig nem mozdultok és unott arccal beszélgettek míg a tulaj nem ad elég zsét. .......mondjuk ezért végre egy sebészt leültettek a héten.
Teny hogy lapostevet meg hasznalt BMW t nem neztem.
Vagyis azt is mert a polomotorrad mellett volt egy telep, de nem emlekszem, csak arra hogy nem kivantam meg.