Nem bírom a munkát, teljesen ki készít
Most horgászni se tudtam menni mert annyira faj a sarkam hogy alig tudok rálépni
Itt döglök a hintán egész nap
Bála hordás nincs. Szegénység van
Mindig a rendszer a hibás
Pl amikor meg sok éve a vasútnál dolgoztam megkértük az ingyenes étkeztetést az ovodában Mert szar volt a fizetés és a full gazdag őstermelők vállalkozók is megkapták
Kértem kereseti kimutatást aztán kijött a matek hogy 100ft-al több az egy főre eső kereset mint ameddig járna az ingyen kaja
Itt az a vicc hogy csomó ember 3-5x annyi minimálbéres fekete jövedelemmel megkapta
Ez is rendszer hiba
Milyen "független Index"? Olyan a világon nem volt soha, mindig balliba kötődésű volt... a cikkei is, a fórumok is.
Én 20 éve ott vagyok a sárga fórumjain, már többedik nevemen, mert elég volt boncolgatnom egy zsidó témájú dolgot, és a 8000 hsz-es tizenéves veterán nickem repült végleges törléssel azonnal... a véres szájú magyar gyalázók bezzeg nem voltak kitakarítva soha a politikával foglalkozó oldalakról... szánalmas, ami ott ment.
Innentől nem ballib szócső lesz, hanem O1, lényegében mi is változott akkor?
De mist őszintén
Ha független sajtó a cél. Akkor a kilépett indexes banda csinál egy oldalt független sajtó.hu vagy fasza hírek.hu Vagy ami épp tetszik
És folytatják a munkát Mert ugye állítólag az a fontos
Első időben kicsit mínuszos a Költségvetés na de ennyit megér a független szabad sajtó ha már ennyit küzdenek érte
Kétségtelen, hogy heccelők vették a kezükbe a cigányok ügyét, de tisztán jogilag nézve az ítélet akkor is ugyanez lett volna, ha a cigányok saját maguk képviselik az ügyüket. Ilyen értelemben mindegy, hogy valakik rájuk telepedtek, vagy sem, a probléma rendszerben, a jogi háttérben van.
De észre kéne venned, hogy ebben az esetben NEM a cigány a baj.
A baj az, aki ebből meg akar élni.
Én első nap azokat lőném agyon, de légpuskával jó sokszor, aki más helyett ad be feljelentéseket, utána megnézném, ki marad.
mi a baj az iránnyal? kapjanak jó sok pénzt azok a szerencsétlen hátrányos helyzetűek legalább lesz pénz a kocsmákban, úgy is sírnak minden fele hogy nem megy az üzlet
amúgy ha nem volt annyi esze az "iskolának" hogy hivatalosan megoldja a szar kiválasztását akkor meg is érdemli
ide vezet a sok értelmetlen döntés: PL nincs családi pótlék ha nem jár iskolába, emiatt elegy de csak a baj van vele
ha nem menne akkor a suliban rend lenne, nem írogatnának a fészbukon faszságokat mert írni se tudnának aztán ha nem tud írni olvasni nem tudna segélyt se kérni írásban
amúgy nálunk már a 80as években voltak csoportok ahol a tanulmányi eredménytől voltak a diákok egy évfolyamban szétosztva pl orosz nyelv
ott is azért a tanító néni gyereke meg a mittudoménki a haladó szintben volt, nem mintha többet tudott volna mástól, lehet nekem is perelni kellene mert ettől a lelki stressztől lettem beszédhibás meg kórosan elhízott, tönkrement az egészségem kérem is a 100 millát de gyorsan és készpénzben
Az egy hüjje bohóc volt mindig is, és annyira megneheztelt a baloldalra, hogy visszahozták a jókiss ejuból, hogy most szétbassza direkt a maradékot is
Az öregek ismerik a szlogent: "Tibi bácsi elintézi"
sosem voltam még, és jó eséllyel nem is fogok elmenni
nincs kire szavazni, mert ha a politikusokra lehet (márpedig csak arra lehet) az egyik sem azért van hogy értem(a népért) tegyen valami jót
ez a politika olyan mint a réten a tehénszar tökmindegy hogy a jobb vagy a bal oldalát eszed az még attól szar lesz
Most horgászni se tudtam menni mert annyira faj a sarkam hogy alig tudok rálépni
Itt döglök a hintán egész nap
Bála hordás nincs. Szegénység van