Nekem nem kell semmilyen villanyautó, , elég nekem a rendesen büdös benzines ! Pedig azt mondják, már ez is iszákos dög, a kannában az üzemanyag jó harmada különvált a többi résztől kíváncsi vagyok a vaslemez mikor kezd majd rohadni tőle??!
Megtaláltam számodra az ideális villanyautót. Nem mondhatjátok rá hogy drága, és igazi száguldásra termett sárga-fekete
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/egyeb/egyeb/egyeb_egyeb-15924923
Ebbe inkább ne bonyolódj bele, ez egy a néhány mantra közül ami hektikusan ismétlödik, és ugysem vezet sehová. Kerüld ki, könnyebb lesz a napod, van elég baja az embernek enélkül is
Miért nem mentél lassabban?Mert te úgy véled hogy ez volt a biztonságos?95-110?Más erre is azt mondja hogy gyors,szóval elég relatív az hogy mi a gyors.
"Nem sikerült elérni sem uniós, sem pedig magyar szinten azt a célt, hogy 2020-ra 46,4 százalékkal csökkenjen a közúti halálos balesetek száma. Magyarország még az uniós átlagot is alulmúlta, igaz, voltak országok, ahol még nőtt is közutakon elhunytak száma tíz év alatt. "
Utálok gyalogolni.
Az ember az eszét felhasználva találta fel a kereket és a biciGlit, majd rájött hogy tekerni sem túl fasza, egyszerűen strapás. A lovas szekér már egy fokkal jobb, csak az meg lassú.
Innentől fogva semmi nem állíthatta meg a gépesített szállítóeszközök kifejlesztését.
"Elindulsz időben, és akkor nem kell rohanni!"
Főleg ha egy nem tervezett dologról van szó.
" Percre pontosan odaértem pár hete 114 km-re, pedig tele volt lakott területtel és szar úttal. "
És,mennyivel mentél?
"Én már segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni az árokparton"
Egy fecske nem csinál nyarat,így van ez a hullák fektetésével is.
Elindulsz időben, és akkor nem kell rohanni! Percre pontosan odaértem pár hete 114 km-re, pedig tele volt lakott területtel és szar úttal. Tudom természetesen okot mindig lehet kitalálni, miért is , és hova olyan nagyon sürgősen. Utána meg az akkus tolószékben lehet sajnáltatni magatokat! Én már segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni az árokparton, hogy ne ülve az autóban merevedjenek meg! Nekik is biztos vagyon sietős volt, és odaértek kibabott gyorsan.
Miért kellene , hogy gyorsabban menjen?? Mi az ami ennyire sürgős??! Mi az ami nem várhat 10 percet , és akkor a normális reflexekkel rendben tartható idő alatt ér oda , ahova éppen olyan kibszott nagyon siet??
Most lenne egy fasza Lovad, kevesebb balesetet az utakon Stbstb
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/egyeb/egyeb/egyeb_egyeb-15924923
Az ember az eszét felhasználva találta fel a kereket és a biciGlit, majd rájött hogy tekerni sem túl fasza, egyszerűen strapás. A lovas szekér már egy fokkal jobb, csak az meg lassú.
Innentől fogva semmi nem állíthatta meg a gépesített szállítóeszközök kifejlesztését.
Az ész hatalma a fizikai erő fölött.
Főleg ha egy nem tervezett dologról van szó.
" Percre pontosan odaértem pár hete 114 km-re, pedig tele volt lakott területtel és szar úttal. "
És,mennyivel mentél?
"Én már segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni az árokparton"
Egy fecske nem csinál nyarat,így van ez a hullák fektetésével is.
régen elég sokat sétálgatott az ember.....mára egy szinte teljesen elfeledett tevékenység lett