Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem kell semmilyen villanyautó, , elég nekem a rendesen büdös benzines ! Pedig azt mondják, már ez is iszákos dög, a kannában az üzemanyag jó harmada különvált a többi résztől kíváncsi vagyok a vaslemez mikor kezd majd rohadni tőle??!
Igen, ez a te véleményed, de indokold hogy miért nekem írod??
Arra megfelelő lesz, hogy tovább szalámizza a sok köcsögöt.
Benzines hastrával vagyok.
Akkor menj motorozni, mert azt is akkor kell amikor jól esik
Nem-nem. Akkus tolószékbe csak a buzik ülnek. Az igazi tökös rokkant, csak benzinesbe, mint pl. a Verolex
Fene se tudja
Most lenne egy fasza Lovad, kevesebb balesetet az utakon Stbstb
Megtaláltam számodra az ideális villanyautót. Nem mondhatjátok rá hogy drága, és igazi száguldásra termett sárga-fekete
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/egyeb/egyeb/egyeb_egyeb-15924923
Esik b+.
Ebbe inkább ne bonyolódj bele, ez egy a néhány mantra közül ami hektikusan ismétlödik, és ugysem vezet sehová. Kerüld ki, könnyebb lesz a napod, van elég baja az embernek enélkül is
Miért nem mentél lassabban?Mert te úgy véled hogy ez volt a biztonságos?95-110?Más erre is azt mondja hogy gyors,szóval elég relatív az hogy mi a gyors.
"Nem sikerült elérni sem uniós, sem pedig magyar szinten azt a célt, hogy 2020-ra 46,4 százalékkal csökkenjen a közúti halálos balesetek száma. Magyarország még az uniós átlagot is alulmúlta, igaz, voltak országok, ahol még nőtt is közutakon elhunytak száma tíz év alatt. "
"És,mennyivel mentél?" 95-110, és elég volt, még úgy is , hogy lakott területen csak 55-60 körül.
Utálok gyalogolni.
Az ember az eszét felhasználva találta fel a kereket és a biciGlit, majd rájött hogy tekerni sem túl fasza, egyszerűen strapás. A lovas szekér már egy fokkal jobb, csak az meg lassú.
Innentől fogva semmi nem állíthatta meg a gépesített szállítóeszközök kifejlesztését.

Az ész hatalma a fizikai erő fölött.
"Elindulsz időben, és akkor nem kell rohanni!"
Főleg ha egy nem tervezett dologról van szó.
" Percre pontosan odaértem pár hete 114 km-re, pedig tele volt lakott területtel és szar úttal. "
És,mennyivel mentél?
"Én már segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni az árokparton"
Egy fecske nem csinál nyarat,így van ez a hullák fektetésével is.
Elindulsz időben, és akkor nem kell rohanni! Percre pontosan odaértem pár hete 114 km-re, pedig tele volt lakott területtel és szar úttal. Tudom természetesen okot mindig lehet kitalálni, miért is , és hova olyan nagyon sürgősen. Utána meg az akkus tolószékben lehet sajnáltatni magatokat! Én már segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni az árokparton, hogy ne ülve az autóban merevedjenek meg! Nekik is biztos vagyon sietős volt, és odaértek kibabott gyorsan.
Egy fenét,csak most pláza menetnek hívják.
Minél gyorsabban? Kinek mi a normális reflex? Az enyém az átlagnál jobb, akkor én siethetek? Elég sok élethelyzet van amikor számít az idő.
gyalog is lehet menni
régen elég sokat sétálgatott az ember.....mára egy szinte teljesen elfeledett tevékenység lett
Lehet ez a jobb megoldás, mert miattad legalább nem fog senki meghalni!
Igazad lehet: mehetek busszal is.
Miért kellene , hogy gyorsabban menjen?? Mi az ami ennyire sürgős??! Mi az ami nem várhat 10 percet , és akkor a normális reflexekkel rendben tartható idő alatt ér oda , ahova éppen olyan kibszott nagyon siet??
Majd csinálnak egy újabb ellenzéki pártot ...bár te is pont ugyan ezt mondtad más szavakkal