Kimondtad a varázsszót: a jutyúb miatt csinálják az egészet. A romot le se szarja senki biztosan többe lesz, mint egy újat venni (a GTK fogalmat nem véletlen találták ki )
meg aztán ki az, aki pénzt adna érte, tudva, hogy egy 1x1 méteres kockából lett újra talpra állítva
Egyébként a megroppant tartók kihúzogatva - sosem lesz 100%-os ez már.
A video alanya egy 18 as grandcsirke trackhawk, az uj ara 90e dodo. Mivel biztositozott roncskent vettek a copart-tol.nem fizethettek sokat es a YouTube 2 millio feletti feliratkozojaval biro csatornajuk is hozza a penzt ha ilyen temakat csinalnak.
Foallasban csinaljak, jol ahogy latom.
Kihívás egy ilyen hosszú-orrú régi autót újra összehegeszteni, megjavítani úgy hogy a javítás nem is látszik!! Tudom, egy ilyen dolognak nem sok értelme van. mire rendbe teszem sok idő, és az akkor is csak egy bontószökevény.
Majd 13 évig CO-ztam mint minősített hegesztő, és tele volt vele a tköm, hogy egész nap ég a pofámba a 300 Amperes ív! Bár nagyon szép munkát lehet vele végezni, bár 8mm-es lemezt hegesztettem, De nem kívánom újra ezt a dolgot.
meg aztán ki az, aki pénzt adna érte, tudva, hogy egy 1x1 méteres kockából lett újra talpra állítva
Egyébként a megroppant tartók kihúzogatva - sosem lesz 100%-os ez már.