Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kérdek valamit azonnal gond van vele, "De mi a helyzet a szilàrdsàgi szàmitàsokkal? " ,- mert nem láttatok még ajtónyitás után rugalmasan hajló vázat, ha kérdek valamit , azonnal vérig sértésnek veszitek, pedig Zoli32 megválaszolta normálisan, hogy "a fő merevítőtartók beljebb, alul vannak!" Ennyi! Megértettem, hogy az oldalfal kiflexelése alatt nem csuklik össze a kaszni amikor hajlító, és különféle erőhatásoknak lesz kitéve a magyarországi billiárd-asztal simaságú utakon.
Ki van baszva a 2 hátsó ülő lap le van döntve, habszivacs benne és tudok aludni
Vidd ki mellé a kanapét.
Kedv nincs. Idő van szarásig. De mostanában kicsit lusta vagyok
Ez is elég hányás már Egyes helyeken
Kellene egy szőnyeg szett bele mert a vezetőnél kikopott meg foszlik. Találtam kis pénzért de világos színben.Es ajtó kárpit nem volt hozza Ami olyan mint az enyém az bontókban és drága
Kellene a vezető ülés oldalra az ajtó gumi csík mert foszlik
Bontos ugyanolyan fos a bolti meg hihetetlen összeg
A szélvédőt kellene kivenni és újra be ragasztani mert valamit elkúrtak plusz a sín alá fbs
Ezt leszámítva a beltér fasza új ülés belsőt vannak elől nagyon patika
Külső rész meg elég horpadtka kb minden elem kisebb nagyobb hibától szenved
A 7 ezer forintos lengés csillapítók se csillapítanak már sokat
Szóval azért látszik hogy nemigen lett költve rá. De nem is szabad mert most rá tolva kb 120 ezer és egy forinttal sem ér többet mint egy hónapja
Szerintem időd mint a tenger ezekre a javításokra.
Írtad vagy 15 éve nem költöttél rá, kizártnak tartom de legyen. viszont akkor olyan mint akár a jappán tekknika mait csak hajtani kell mert örök élet + 2ő nap. Azért van annyi leharcol szemétdomb belőlük. (tisztelet a kivételeknek)
Le kellene venni a tető kárpitot
Mert a csomagtartó sín csavarjainál ereszt
Plusz szerintem a szélvédő ragasztó Is elengedte ismét
Már egyszer meg kellett taknyolni mert mozgott
Pedig azt nem is én ragasztottam be mert kellett a számla
Ki kell fújni az utasteret.
Hamá purhabozod,ne sajnáld a szilót tőle.
Amíg elvisz oda ahova akarom nincs vele gondom
Ha lenne jobb sokkal jobban sajnáltam használni
Használd az ódit.
Szerintem inkább az öreg Astrát kezded unni - csak magadnak sem vallod be....
Kezdem unni az esőt
Az Astra legalább 3 helyen beázik már olyan szag van bent mint a majomházban
Àtugrottad a kèrdèseimet.Kînos?
"Tölem is hülyeséget kérdezett,megszoktuk màr" ???!
Nem èrtem mi a problèmád velem.Pedig valaha e-maileztünk is.Akkor egèsz segîtökèsznek bizonyultàl,mèg invitàltàl is a Ròmai ut 141.-re.Bemàsoljam az e-mailed?Akkor ki az"elhülyült"???
Tölem is hülyeséget kérdezett,megszoktuk màr" 101 évesen öregkori elhülyülésed van?? Nem kell válaszolnod, csak komolykodj ,nem érdekel.
Ó, de megkomolyodtál ebben a bszott nagy konstruktőri munkában!! Össze ne erőlködd magadat!
Saccolni szemre az már profizmus.
Amúgy halkan megsúgom itt a küszöb csak az ajtót és az oldalakat tartja,a két hossztartó kb 20 centivel bejjebb van és nem nyúltam hozzá.
Igazad van, pont leszarjuk!
Ki nem szarja le,gyari ponthegeszteseket varrjuk le ugyanoda.
Küszöb jön akkor megint.