Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert qrva kényelmes vagy, közben még spúr is: sajnálod a szállodásoktól a pénzt.
Jo neked,en szombaton balatonlellet celzom meg,egy baratsagos furgonban egy 180 as ággyal.
Bringára váltottál a motorról?
szevasz fater
mélyre kellett hajolnod ?
Ha javul egy kicsit a derekam (megint becsípődtem, vagy mi a szösz... ) akkor én szombaton szeretnék menni egy Bakony karikát, szokás szerint Bakonybélig. Csesznek nagy ívben elkerülve (nem igaz, mert kis ívben ), mert ott sok a cihopata száguldozó.
Nem tudom.
Na mi lesz vasárnap, Szotyi nem igazán aktív
Most picit tobb az idom.
Elvagy a sünös cikknél.
Nekem sosevolt gond.Mondjuk a meleget szarul viselem de az esőt még szarabbul.
Eddig az volt a baj hogy nem volt eső...
Ezt írja dettó ide is. Vasárnapig kiderül...
Egen,pontosan.
Vasarnapra en is a deli partra mennek,szotyi invitalt.
De ahogy nezem a jelenteseket,csak ott van a zivatar felirat meg mindig.
Eso meg haggyán,de ez a rendszeres monszun kiidegel.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de lehetne végre nyár. Az, hogy egy nap sem telhet úgy el, hogy ne esne, ölég xar. Semmit nem lehet tervezni.
Nem járok versenyekre, a természet érdekel nem a beton. Most lesz az éves találkozónk az inazumásokkal, igaz már típusidegenként, de tartom velük a kapcsolatot. Van esőruha, de mégis jobb lenne eső nélkül élvezni a Balaton-felvidék szépségeit, mert motorozás is lenne a programok között.
Jó lenne Laci, ha ilyesmit is tudnék, de meg kell beszélni és akkor rendben történik ! Talán valami verseny lesz??! Előre nem nagyon szoktam tervezni, mert akkor biztos bebszik nekünk a szentkúti búcsú ! És éppen arra az időre szokott az ég leszakadni amikor esedékes lenne, hogy jó legyen!
Csinálj valamit Józsi, esőtánc, varázslás, vagy lőjjed az esőfellegeket, a lényeg az, hogy holnaptól nem eshet az esó az északi parton, legalább vasárnap délig!
Itt most egész nap süt, holnapra mondja a pocsék időt. Majd "meglássuk"!!
Holnapra van tervben Zeegre termálba, mert utána 5-6 hétig elviselhető, és alig kell 3-4 órát ázni!
Felénk most van esős idő, éppen betonozunk-nánk!