Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én ültem ott.Szóval nincs.
Húúúú, de megkönnyebbültem! Remélem Neked sincs semmi bajod??!
A másik jármű egy teherautó volt, semmi baja.
A másik járműben életben maradtak és fel fognak épülni?
Nem nászmenet volt, és a rutin miatt sikerült elkerülnöm , még csak koccanás sem volt, nem-hogy halottak és sérültek ! Még akkor sem, ha ez neked nagyon nem tetszik!!
Csak 8an.
Én is azt mondtam hogy még jó hogy ez a dög jött szembe nem egy swift benne egy családdal.
Pont a napokban írtad, hogy majdnem telibeverted az útszélén a nászmenetet.. hova a telelökött lucskos csipába siettél?
Fel sem merült benne, hogy ne menjen mint az állat mert nem egyedül van mögötte ülnek még 9-en??
Ez lett volna az első kérdésem csak lemaradtam.
Az legnagyobb baj, hogy az eszetlen sofőr másokat is magával rántott.
A morál az egy dolog, de hogy életösztönük sincs, azt már végkép nem értem.
A sofőr román volt, ők meg hát.... Tudjuk milyen a vezetési morál.
Nekem meg van jogsim (bár már nem érvényes pár éve) egy 13500 köbcis dízelmotorú dózerre, melynek hatodikban kb. 10 km_/h volt a végsebessége. Igaz, rükvercben is volt benne 5 fokozat. Ja, és nem hidraulika, hanem drótkötélcsörlő emelgette a tolólapot: http://mn5581oroshaza.lapunk.h...
Fősuli alatt, nyáron unalomból szereztem meg erre is a nehézgépkezelő jogsit, meg még 2 másik géptípusra.
Mert mindenki nagyon "siet" !! Csak azt nem tudom hova a telelökött lucskos csipába!!? Megérte, az a pár perc előny??? Egyébként is a kisbuszok nem a kiszabott erős motorjaikról híresek!!
4750 ccm-es dízelt is vezettem, na az durva volt tűzpirosban. Nem rossz az, amire kitalálták. Úgy húzta a 3 tonna kukoricát, meg a 2 soros tárcsát, meg se érezte.
Ja, pedig milyen faszán lehet vele szántani
Jó zene.
Ütném amíg mozog
Próbálta
Én nem tudom milyen búzáinak lenni, mert nem próbáltam.
És nem is fogom
Húúú bassza+!
Előzni akart a kisbusz, aztán már nem tudott visszatérni.
Elaludt valamelyik sofőr, vagy mi történt?
Az, jól sikerült.