Nem nászmenet volt, és a rutin miatt sikerült elkerülnöm , még csak koccanás sem volt, nem-hogy halottak és sérültek ! Még akkor sem, ha ez neked nagyon nem tetszik!!
Nekem meg van jogsim (bár már nem érvényes pár éve) egy 13500 köbcis dízelmotorú dózerre, melynek hatodikban kb. 10 km_/h volt a végsebessége. Igaz, rükvercben is volt benne 5 fokozat. Ja, és nem hidraulika, hanem drótkötélcsörlő emelgette a tolólapot: http://mn5581oroshaza.lapunk.h...
Fősuli alatt, nyáron unalomból szereztem meg erre is a nehézgépkezelő jogsit, meg még 2 másik géptípusra.
Mert mindenki nagyon "siet" !! Csak azt nem tudom hova a telelökött lucskos csipába!!? Megérte, az a pár perc előny??? Egyébként is a kisbuszok nem a kiszabott erős motorjaikról híresek!!
4750 ccm-es dízelt is vezettem, na az durva volt tűzpirosban. Nem rossz az, amire kitalálták. Úgy húzta a 3 tonna kukoricát, meg a 2 soros tárcsát, meg se érezte.
Fősuli alatt, nyáron unalomból szereztem meg erre is a nehézgépkezelő jogsit, meg még 2 másik géptípusra.
Ütném amíg mozog
Én nem tudom milyen búzáinak lenni, mert nem próbáltam.
És nem is fogom