Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi, ne csináld már!
Sokadszor kérdezem/írom.... nem a rosszul beállított tükör vagy lábtartó okozza a kárt. Az nem okoz kárt, legfeljebb nem látsz benne jól vagy kényelmetlen. Ez nem károkozás. Míg a gyorsváltó közvetlenül képes kárt okozni a mechanikus alkatrészeket a rossz működés miatt. A rosszul beállított tükör lábtartó nem képes kárt okozni közvetlenül.
Hogyan írjam még, hogy értsd?!
Gyanús, hogy túl közel van hozzátok a lidl, nagyon tolod a reklámot nekik.
Ilyen kreatívot ebben a témában még nem láttam, kéne a ház elé.
Te nem érted.
Nem érted.
Azt mondták a helyiek hogy eleinte állt de valaki megsajnálta vitt széket neki.
Jó ez a lidis cucc.
Állat!
A tévedés nálad van.....mivel ha a tükröt jól állítom be akkor jól látok benne és a látásomnak megfelelő látáspontot látván neuronjaimon keresztül vágtatva a látvány tetté alakul mellyel elkerülöm a láthatóan nyilvánvaló balesetet ellenben ha nem állítom be jól akkor minden állításom dugába dől velem együtt és láthatatlan leszek mint a tárgy aminek nekimentem. ....ha a gondolatodat tovább vinnénk (mit?) akkor a gyorsváltó beállítása sem okozza a problémát hisz nem ő tehet róla ha rosszul állították be.
Helló. Nekem egy Spiedrmax rs500 am van. Olyan problémám van, hogy amikor hideg a motor elindulok vele és lassitok vissza esik a fordulat és lefullad. Újra indítom szépen beindul van alapjárat is. Viszont amikor Bemelegszik akkor már nem fullad le.
Esetleg valaki találkozott ilyen problémával? Mi lenne a megoldás?
Sziasztok, tud valaki segíteni BMW 1150 rt ABS ügyben?
Folyamatosan megy a szivattyú, világít a visszajelző lámpa, és alatta a felkiáltó jel, féklámpa nincs.
Jó lenne nem kiköttetni, de állítólag csak Németországban javítják, és a motor 2004-es, az új bele igen sokba kerülne a motor árához képest.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Most fényképeztem
Tehát tételesen az igaz hogy a gyári/jól beállított gyorsváltó nem nyírja ki?
Mer akkor röhöghetek.
Na itt a tévedés!
Mivel nem az okozta a kárt.
Nem a tükör, lábtartó okozza a kárt.
Dehogynem, rosszul beállított tükör miatt nem jól látok és csatt, lábtartóról lecsúszik a láb reccs......minden rosszul beállított állítani való állítást igényel a beállítótól különben beláthatatlan a látnivalók kihagyott tárháza.
Így van, nem azt mondta hogy a rosszul beállított. Azt mondta (illetve te írtad ezt), hogy a gyorsváltó.
Vagyis ez így mindegyikre vonatkozik.
A rosszul beállítottat én írtam.
Nem azt mondta hogy a ROSSZUL beállított gyorsváltó cseszi szét.
Ha kuplung nélkül ROSSZUL váltasz az is szétcseszi.
Nem.
Ha a tükör rosszul van beállítva vagy a lábtartó... ezek nem okoznak kárt.
A fészbúúk folyamban láttam,nincs az az isten hogy azt a sok hülyeséget átlapozzam.
Bármi ami rosszul van beállítva kárt okozhat.......mint a gyorsváltó.....ha rosszul..........van......beállítva.
Röhöghetsz, de igazán nincs min.
A rosszul beállított/rosszul működő gyorsváltó okoz kellemetlenségeket.
A kuplung nélkül/gázelvétellel történő felváltás nem okoz problémát.
Visszaváltásnál van/kell gázfröccs.
Ezt megint csak egy rosszul működő gyorsváltó tudja rosszul csinálni.
Ami gyári, azzal biztos nincs probléma.
Azt úgy elhagyod....tapasztalat
Hülye azért nem vagyok. Többe akarták cserélni a rendszámtáblát mint amit az egész MZ ért
Na kész is mehetek sörért.
linket...