Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg az a gyengém. Nincs jobb egy körlámpánál, ja de van! A kettő!
A középső széria szögletes lámpája nem a szivem csücske de a többi jöhet bármikor.
Akkor valamit szarul csinálnak
Még egy sorozat lámpája se jön be senkinek aki megjegyzi,pedig volt vagy 3 féle már.
Egész jól néz ki... Mondjuk a traktorlámpák elől nem jönnek be nekem, de ezt leszámítva fasza kis gép.
Na kész csoda hamar felment a videjjó.
Megnézem, köszi.
Csika művek nem vállalja ?
Nekem eddig mindig villámgyorsan megcsinálta
Lm suspenzion keress rá
Volt amikor egy hét akart megjött oda-vissza postával
Találtam én is anno bontottat jó állapotút 30pénzért.
Így van, nincs pánik, csak a futóműves júliusra vállalta a központi telót. Éppen keresek másikat, mert gyűjtögetni akarom a km-t, én is akarom már fotózni a 100.000-rest.
Rendbe lesz szedve aztán nálad már csak hajtani kell...
A piros mennydörgőt tegnap vittem az Aprilia mágushoz, van jó és rossz hír is.
A jó, hogy full gyári motor, sehol semmi nem volt bontva rajta, gyári Brembo féktárcsák, kellően berozsdált, soha nem piszkált csavarok mindenhol, a mágus szerint is pontosan annyi a km benne, amennyit mutat.
A rossz hír, hogy pályáztak a motorral és központi telóban már semmi olaj, ettől volt olyan ideges a kanyarokban.
Valamint a benzinszűrő is 15 éves, gyári benne, ami annyira koszos, hogy a benzin szivattyút kicsinálta az erőlködés...
Eddig ennyi a hiba lista, majd ma folytatódik.
Jöhet a vidi, hang, minden. Tetszenek ezek a gépek, az ST 1050 buzerálta a fantáziámat, de azok még nagyon fiatalok drágák voltak 2018-ban.
Asszem 05 fehér. De gyöngyház a fényezése, viszont elég karcos. Tanktáska meg hátul a hengertáska adott neki. De ez legyen a legnagyobb hibája ezekről is tudtam mielőtt mentem vizslatni. Ma letakarítom meg kap egy vaxot is mi baja lehet. Lehet csinálok egy körbevizslatós vidit róla már tisztán.
Legalább ennek is valami spéci szín leírása van a forgalmiban, például sarkifény metál tört csont fehér rosso?
Köszi Lalkó, igyekszem vele összevissza szokni.
Pityu bácsi, azért örülök, hogy európai motornál maradtál!
Mindig legyen vele jó szerencséd az utakon, mindig meneküljön meg a segged minden helyzetben és sürgősen érd el vele a 100.000 km-t!
Nagyon simulékony az ember lába között, mindet elkövetek.
Tegeződjél le vele!
Szerda délután elviszem egy lódörgésre, bemutatkozunk egymásnak rendesen...
Kuliztam érte ja. De asszem megérte.
És még motor is lett
Mi lett volna ha nincs vírus?
Akkor szerintem a verdát is cseréled.
Nejem pont ma mondta, annak ellenére, hogy munkanélküli lett nem nyúltunk a tartalékhoz. Jó ehhez azért kellettem én is na.
Mi azért egy hónapra elegendő kaját (a macskának 3 havi adagot), 2 havi háztartási dolgokat betáraztunk márciusban, de már a fele elfogyott azóta.