Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 710-esen történt baleset?
Jól kezdődött a nap, kamion kisbusz csattanó, 10-ből 5 halott 4 életveszélyes 1könnyű.Mindjárt itt kezdtünk.
Aki ezt oda írta attól kérdezném meg hogy ezt honnan is tudja, olyan a dízel mint buzinak lenni?
autóban se nagyon... érdekes, én ezt hybriddel ismerem...
Buzievagy
Neked a zöldruhás is bejön?
Jó fejek nagyon!
Aki ezt írta, biztosan nem ült még 750d BMW-ben vagy V10 dízel Audiban
Egymáshoz öltöztek
Milyen helyes sapik!
Jó lesz Zolinak a lomszállító.
Akkor tessék, ez való neked:
https://www.sportmotor.hu/maga...

És ezen kuplungot sem kell húzni
Valsag van.
Rendben, szólj ha kihúztad a kezed a biliből.
Autot szeretnek nem nyomorult potlekot.Egy etron johet,1,5 et adok azert a tankert.
Skoda Citigo a te villanyautód. Most támogatással olcsóbban megkapod mint a benzinest, arra a 2 kilométerre amire neked kell meg bőven jó.
Kicsivel jobb volt. Azért szereltem olyat is eléget. Nem esett szét olyan gyakran, de azért abba is elég elbaszás volt már a tervezéstől fogva.
Motorozni viszont kurva jó volt vele. Még a 6V-ossal is aláztam az ETZ-ket, és jóval kényelmesebb is volt, és az utat is jobban fogta mint az ETZ. Viszont én egyedül többet szereltem mint az összes MZ-s haver együttvéve.
Nem megyek le kutyaba,majd ha lesz corsa ev egymillaert.
Háttt,15 kobmeteres rakter benzinnel max ram promaster lehet,de a benzinszamlat te fizetetd.
Ez a dízelmotor csak a generátort hajtja, ami tölti az akkut...
Mondjuk a 634-es 6 Voltossal biztos nem szenvedtem volna, ritkább és drágább a 638-as 12 Voltos, de erősebb és jobb is volt.
Azt hittem e lektromosat építesz, azért hegesztgeted azt a sok akkut
25ért vettem a Jawamat. És nem volt benne 20ezer km. 70-ert már rendes motort is adtak
Nekem az elektronikával nem volt bajom, mivel ez a szakmám és azt rendesen megcsináltam. A megszakító állítgatásnak akkor lett vége, amikor végre találtam egy Marelli megszakítót ami pont jó volt bele.