Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából leírták már a felét, amennyiben véletlenül és nem szándékosan megrongálódott az alvázszám akkor sima ügy mert csak egy eredetvizsga ahol megállapítják, hogy az alvázszám sérült és onnan irány a helyi nagy nkh bázis ahol beleütnek egy tmsc-s új alvázszámot, ugyan elvileg ezt csak itthon fogadják el, de nem hallottam még, hogy külföldön ezzel bárkit is vegzáltak volna.
Közúton?
Szerintem ritka alkalom nyílik rá.
De mindenki úgy és oda ül, ahova akar
Figyelek.
Nem ez a megoldás mármint a "felöntés" és más hamisítgatás amit azért ki lehet szúrni, de van legális módja is illetve majdnem.
Visszaértem a tkig-gázzal damilos fűnyírásból, tele volt vele a fszom, mire lenyestem a sok 8-10mm-esre megvastagodott térdigérő szrt és most végre rend van a tken! Két hét múlva megint kell, és utána már könnyen megy . Köszönöm a hsz-okat a tegnapi szösszenetemhez, megfogadom az intő szavakat, ezentúl kénytelen leszek számítani a hlye-autósokra is mert nem szeretnék még egyszer beleszaladni ilyen dzsumbujba !
Tehát akkor ha Dodor is azt mondja hogy nem hülyeség a kiülés és térdelés, akkor most mi a véleményed egész pontosan?
Ki kell ülni, vagy nem?
Tud motorozni, de ettől még nagyon nagy az arca, miközben a magyarázatai sokszor oltári nagy baromságok.
Média személyiséget én sem. Motorost, több tucatot is tudok jobbat és hitelesebbet nála.
*...nem a bólyázgatást...*
Amúgy igen, nagyjából mindenki motorjával itt jobb köridőt tudna menni, nagyjából bárhol. Nem véletlenül lett oktató és nem véletlenül a bólyázgatást oktatja, hanem a lényegek, a kanyarodást és vészfékezést.
Lehet utálni Dodort, de hitelesebb motoros média személyt jelenleg nem tudok az országban.
Ilyen bugyuta tasi videókhoz meg sisak alatt beszélgetős, városban kódórgós semmit érő videókhoz képest Dodort csak jót és jobbat tud.
Én sem akarom feleségül venni, senkinek nem kell szeretnie sem Dodort.
Viszont motorozni tud.
Az emberek többsée ott hibázza el a motorozást, hogy azt hisz magáról, hogy tud motorozni.
Az első vezetési tréningen szembesítettek bennünket az oktatók, hogy bőven lenne mit tanulni a motoros társadalom 90%-nak.
Beleértve az ott résztvevőket, köztük engem is.
Van aki ezt a tanácsot megfogadja, és van aki a közúton bontogatja szárnyait.
Kissebb nagyobb sikerrel.
Én ezért járok képzésekre.
Minden évben.
Magunkféle önjelölt szakértő, aki ehhez IS ért
Annyit fecseg hogy néha mond jót is.
Nem bírom a csávót, csak Zoli ezzel példálózott.
Dodor dragracing versenyző volt a 2000-es évek körül, aztán a legnagyobb hazai motoros média ifjú újságíró, tesztelője, majd áttért a motoros képzésekre, nem buta ember ám.
A karrierje úgy indult, hogy városban 160-nal eltalált egy zebrán biciklit toló gyereket motorral, szerencsére csak a biciklit találta el, a gyereknek nem lett baja, de Dodor jobb kezét csuklótól lefelé amputálni akarták lassú ideg és szövet elhalás miatt, akkorát esett.
Titokban újra motorozni kezdett és a folyamatos gáztépkedés miatt a keze mégis megmenekült.
Így lett a biztonságos és jó motorozás hitvallója,
A képzésein nem bójázgatás van, hanem kanyarodás és nagy tempóról vészfékezés.
Én ennyit tudok róla.
Amúgy meg ki ez a dodor?
Amúgy hülyeséget beszél a Dodor, fizikából tuti megbukott, de ő is azt mondja hogy a súlypontot minél jobban ki kell rakni.
És a lényegét tekintve tényleg így van. Kiülve kevésbé dől a motor, sokkal stabilabb, futómű is jobban tud dolgozni, ha alacsonyabban van a súlypont.
A térd meg csak azért kell mert azzal tapogatjuk ki meddig lehet dönteni, illetve annyival is kijjebb és lentebb van a súlypont.
http://youtu.be/nmrWOG1deXM
Klasszikus módon a váznyakba van ütve, nem áthegeszthető elem sajnos.
Vagy egyszerűen heresérve van?
De milyen menő?
Viszont lehet, hogy terpesztgetés nélkül lenne aki alázná.
Lehet, hogy Dodor, lehet, hogy más......
gondoltam,csak nem vagyok ilyen menő hogy kijelentsem.
Ez támasztja a motort.
Ilyen dőlésszögnél faxság ennyire direkt terpeszteni...
Akkor ugyanez vonatkozik az átütésre is.
Ez az R6-os titán milyen faszán térdel,jó ez így?
Mer dodor celebünk nem így tanítja.

http://youtu.be/560pjnWuUHI;t=104s
Az lesz, az hihető is.
Ha akarnák.
Azt is ki tudják mutatni....