Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad lehet.
Alul is csavarozd oda egy helyen.
Baszki tasit nézek,a gyorsváltó szétbassza a motort.
Ha kuplung nélkül váltok és visszengedem a gázt nem?
A mostaniak még gázföccsöt is adnak.
Ilyen a taró két felső likra csavarozom.
Rozsdamentes csavart tegyél bele mert az edénybótos csavarok 3 eső utá szarul néznek ki.
Má rajt a lik csavart válogatok teszek kontraanyát azt csá. Spóroltam 3o argus árát.
Nekem évek óta át van durva a rendszam szinte minden motoron
Kend meg a rendszámot vékonyak fbs-el aztán ragasztó az Alu lapra Aztán le kell nyomatni súllyal
Utána lehet fúrni és atom lesz
Nagy lázadó vagy te is...
Nekem eddig nem problémáztak.
Azon már igen, hogy össze van gyűrve meg kitörve belőle darabok, de kapják be, én nem fizetek nekik új tábláért, nem nekem van rá szükségem
Fú ez úgy néz ki mint aki túladagolta a kokaint
En nemigen talaltam magyar szabvany fém tartot.A munyagok meg kefele van,a szar meg a megszarabb,elveszteni nem akarom,megoldottam.
https://citybike.hu/spd/rendsz... mindegy nyenyőcével elgurulok a közértbe egy ilyenért egyenlőre kicserélem újra. Holnap hívnak Petiék hányra vihetem csütörtökön eredetvizsgára a motort. Következő hétre ígérték a kész papírokat.
Má rég molyolok egy ilyen megoldáson.
2,5 éve 3 csavarral fogattam fel.
Majd év végén kiderül mit szólnak a vizsgabiztosok.
Rendőr nem látta.
Szerinted felrakhatom úgy, hogy átfúrom? Mert van egy 3mm-es pont tábla méretére kivágott alutáblám akkor feltenném azzal.
Átfúr,csavar,önbiztosítós anya.Örök.
Hát igen Van hahun olyan 675ös amin a hátsó irányjelzők sárga/zöld szigszalaggal vannak "rögzítve" elhagyás ellen. Nem tudom minek mert még talán van benne vezeték is.
Gondolom gondos nemdohányzó alig használt gazdától.
szigszalag mindenre is jó.
El kéne gurulnom szitibájkba reccámtartóért a gagyi műanyagért mert repedt ami van, bakker lusta voltam levenni az egyedi fémet, még anno kollégám gyártotta nekem. Azt jól eladtam a motorral.
Ő egy török mesehős olyan mint nálunk a mekk mester.
Ennneg nem ittam magam lengyelre szóval fogalmam nincs mit írtál
Még lekme tyütyübb mint a barkasz.
Pedig ennek igen látványos a két kerek lámpa
Az enyém itt van a garázsban, jó helyen télen +30fok meleg van bent.
Akkor itt a te motorod