Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuplungolo bal kez mutato, es gyurus kozt, de a kozepso veszett faj.
egyenlore beallt felig bemutato pozba es mozog picit de luktet.
Inkább igyál, attól legfeljebb részeg reszel, de nem fogod elvágni a kezedet!
Motorozó izomnak, idegnek ne bassz oda, a többi nem lényeg.
Ma a kardfuresz beszorult a kaszni es a fold koze es ugralt mint a veszett bika.
A kezem meg koze szorult
Nem vagyok vidám.
az izuletet csapta meg. Ha levagnak talan nem fajna.
Ám legyen szia!
Utána johetsz hegeszteni.
Nem 3 hétre, hanem egy hónapra. Az évi rendes fizetett szabit kell elbaxni feleslegesen... ....szerencsére így legalább meg tudom csinálni a ház körüli dolgokat.
Délutánt
Jó estét!
ismerős a praktikerben vette bár szerintem mindegy hol veszi az ember
mindig azt mondta tök jó és sokkal olcsóbb mint a márkás
Mondom, az MTD az Usa, de egyébként meg itt készült Magyarországon Nemesvámoson, de pont most zár be a gyár.
Én se láttam
Én is így vagyok vele, mint a Lajos, aki még nem látott meztelen nőt, de ott volt ahol meséltek róla hogy is néz ki!
Ja, biztos a teszkóban árult MTD fűnyíróm is echte USA volt 40 rugóért egyébként már akkor xar volt, mikor először beindítottam, de én hülye, nem baxtam nekik vissza azonnal Aztán végig xar is maradt, tavaly ősszel dobtam ki, meguntam a pöcsölést vele.
Ez tuti valami kínai szemét volt, minden alkatrésze lógott, épp annyira, hogy működjön, de jó sose legyen A szomszéd akkor vett egy Husqvarnát (nem tom, hogy kell írni) az azóta is jó... kérdés, melyik volt a drágább? a Husky 100-ért, ami megy 5 éve, vagy az enyém, amit már kidobtam, és sose volt jó?
én még nem, és nem is ismerek olyat aki látott volna
Valaki látott k már vírustól megbetegedett embert közületek??
tologatós fűnyíróban nem volt rossz az mtd
a többi terméket nem ismerem
a lácfűrészük is állítólag jó, oregon vezető+lánc volt rajta de ezt nem láttam
Nem is kínai? Akkor az szar
Az MTD az USA és Magyarországon készül. Készült, már csak készült!
az a láncos fej nagyon bizarr
én geci bátor vagyok de tuti nem merném használni csak lovagi páncélban
mondjuk én a kést se szeretem az is olyan hogy ha jól elkap egy kavicsot a susogós joggingot is átüti
damil nagy tekercsben olcsó aztán nem fáj annyira, és a drótkerítést se vágja el
mtd karbi felújító készlet mennyi? stihlhez kb 10 ezer gondolom az mtd ilyen 6-8 ezer
Van egy Stihl és az tényleg jó, épp tegnap használtam, de vettem egy láncos fejet viszont az csak a kínaiakra jó és Stihl-hez nincs viszont ahová használnom kéne oda meg az lehetne jó, de az MTD-m ugyan beindul, de szarul jár és a terhelést nem bírja, leáll maxigázon is, elég lenne a karbit cserélni, de az meg annyiba kerül mint egy kínai vacak így dilemma van.....
De tényleg, minek tanultál?....ezért? Semmi ambíció, vágy? Persze Ini szerint az a jó amink éppen van és lehet, hogy igaza van.......bár engem sosem érdekelt senki igaza, még magamnak sem hiszek el semmit.
266 nem rossz otthon 3 hétre
képzeld el ha még utazni is kellene ennyiért
kínai permetezőhöz volt szerencsém
nem mondom hogy nem lett jó mert be sem indult, de nem az igazi, néha gondol egyet és elkezd fullákolni, ilyenkor játszani kell a gázzal mert egy állásban megy alatta felette leáll és full cumi indítani, 20-30 másodperc után megjavul és megy akár órákig is
ez kína beépített bosszúja mert nem vagyunk komcsik
amúgy meg vegyél stihl gépet baromi drágán, drága is és nem sokkal jobb mint a többi de sokkal könnyebb ergonómiailag sokkal jobb és van hozzá alkatrész
mondjuk én a leharcolt stihl kaszám inkább a földhöz basztam hogy ne szopasson többet azóta kulcstartó a dugattyú+hajtókar
Nálunk is csökkent a cég forgalma vagy 20%-ot. Egyelőre még nem küldtek el senkit, de a 10% prémiumkeretet elvonták (így csak 266 ezer a nettóm, semmi cafeteria, semmi egyéb juttatás nincs mellé), és havi egy hét szabit kötelezően ki kell venni. Ebben a hónapban most voltam, ezért festettem ki a konyhát. A jövő hónapi szabi alatt meg kerítést fogok festeni, meg rendbe rakni az udvart, kertet, igazítok a kocsibejárón, stb.