Ez most nem auto volt.Melo.Egy nagyobbacska rendelt tetel,tegnap kiszallitva,ma a 3 szekreny lett osszerakva.
Regen este 6 tol ejjel 2 ig nyomtuk a konyhabeszerelest,volt hogy ket helyen egyszerre,es amikor vegeztunk az egyikkel akkor besegitettunk a masik csapatnak.Mindig van elore be nem tervezett szopatas a vevo felol.
Most meg egy 4 ajtos es ket 3 ajtos gardrobtol lefaradok.
Kíváncsi leszeg a késztermékre ha feltöltöd ilyen volt ilyen lett, költségvetésről ne írj majd mert ugye itt mindenhez IS értünk így mindenképpen abszolút sz@r lesz minden szemszögből.
Aki már egyszer vett újat az jó eséllyel utána is fog venni
Kereskedő-üzletkötő meg okos ember látja ki fog venni mindenfele kacatot utána szóval ha egy 100 ezres kabátot odaad 25 ért mert kedvezmény meg kedves vendég csak annak adja akin látja hogy visszatérő ügyfél lesz
Ilyen bogyó féle emberke sosem fog kapni jelentős kedvezményt. Max kap egy téli gumi szettet féláron (Amit amúgy is annyiért kap meg) aztán jónapot
Jó is lenne, de csak akkor, ha pont aznap az összes háti motoros permetelő, motoros kapa, láncfűrész és miegymás is menne a zúzdába, mert ezeknek jó szokásuk, hogy direktben szinte azonnal a haszonnövényekre köpik a az euroX előírást hírből sem ismerő mérgeket.
Forgalmi engedély, biztosítás a már felszerelt és a rendőrautókban lévő kamerákkal másodpercek alatt kideríthető. Olyankor a bünti mellett a gépjármű elkobzása teljesen jó lenne. Nem kell ideírni senkinek, persze, amikor lekérdezhetően látható, hogy az autó/tulaj általában befizeti, és most is valószínűsíthetőleg pár hét a feledékenység miatt, az más tészta.
Ha jogsi nélkül, akkor meg az autó tulajdonosa faszuljon, rettentően kegyetlenül, miért adta oda az autót egy jogsi nélkülinek.
Értem mit gondolsz, nem is gondolom másként én sem, csak se a wallis se a többi nem fogja magát törni amig nem muszáj egy beeső vevőért.
Én is használt motorokat veszek, újat is vehetnék de nem akarok. A bmw-ről sincs rossz véleményem, mentem néhánnyal. Inkább a kereskedői hozzáállás nem szimpatikus.
Tuti, nem ő vezette a verdát, de a tezsvírnek, aki vezetett, valszeg nem hiányzott a próbaidejében egy ittasan baleset okozás Ilyenkor a legfiatalabb büntetlen előéletű viszi a balhét... mert tuti, hogy az autó papírja sincs rendben...
Mondjuk abban biztos vagyok hogy a te jövőben megvett 0 kilométeres kocsid több karos anyagot füstöl Majd ki 100 km alatt mint az én 23 éves opelem gázzal
Vicces volt de utana javithattam meg.
De ez nagyon ritka.
Az jo ha 45 ezres csak felnyomtak az arcetlit.
Regen este 6 tol ejjel 2 ig nyomtuk a konyhabeszerelest,volt hogy ket helyen egyszerre,es amikor vegeztunk az egyikkel akkor besegitettunk a masik csapatnak.Mindig van elore be nem tervezett szopatas a vevo felol.
Most meg egy 4 ajtos es ket 3 ajtos gardrobtol lefaradok.
Kereskedő-üzletkötő meg okos ember látja ki fog venni mindenfele kacatot utána szóval ha egy 100 ezres kabátot odaad 25 ért mert kedvezmény meg kedves vendég csak annak adja akin látja hogy visszatérő ügyfél lesz
Ilyen bogyó féle emberke sosem fog kapni jelentős kedvezményt. Max kap egy téli gumi szettet féláron (Amit amúgy is annyiért kap meg) aztán jónapot
Ha jogsi nélkül, akkor meg az autó tulajdonosa faszuljon, rettentően kegyetlenül, miért adta oda az autót egy jogsi nélkülinek.
Én is használt motorokat veszek, újat is vehetnék de nem akarok. A bmw-ről sincs rossz véleményem, mentem néhánnyal. Inkább a kereskedői hozzáállás nem szimpatikus.