Olyan 80 nm lehet a lakott rész.
20-21 fok van kint a szobákban meg 22-23
20 az àltalany van hogy 2-3 hónap nullás számla de volt hogy +30 volt amikor keményebb volt a tél
Akkor te nagyon olcsón veszed a fát
Anyámék pár éve csak gázzal fűtenek mert nem éri meg fával
Amiota nincs olcsó román fa nincs értelme fával baszakodni
Utoljára 2012 vettünk kintről fát egy kamionnal. 24 tonna kitartott 3 évig akkoriban 1600-ra jött ki mázsa ja össze vágva
"egy jól működő gázfűtés (értsd: modern programozható termosztáttal) nem kerül többe, mint a fatüzelés".majd ha ingyen lesz a gáz!
egyébként meg a szomszéd gázzal fűt ugyanaz a ház paramétere,tavaly cseréltek kazánt,ha forintosítom az általam eltüzelt fát,33%-al többet fizet,ráadásul úgy hogy 22fok van nála nálam meg 26.szóval engem nem fogsz meggyőzni erről.
Pont az össze függés nem ment át
Ami a lényeg
Arról homr szó hogy az összes euro4 és alatti kocsi menjen a kevésbé mert az lenne csak az igazán jó
Erre irtam hogy az összes vegyes kazán is hiszen okoz legalább annyi bajt mint a kocsi
Egyébként csak úgy megsúgom, hogy egy jól működő gázfűtés (értsd: modern programozható termosztáttal) nem kerül többe, mint a fatüzelés. Persze a kiépítése nagy beruházás szó se róla. De a kényelemnek ára van...
"Amugy egy rendes kazán+száraz fa nem olyan veszélyesen füstöl főleg ha van egy puffer tartály és üzemszerű hőfokon ég a tűz
De amikor a lyukas gumi csizma is bekerül a tűzbe akkor van a nagyobb gáz"
Mégis folyton egybe van mosva.te magad ezt írtad:
"Ezzel egyidejűleg az összes vegyes tüzelésű kazán-kályha is mehetne az ócska vasba"
"Hol fizetik ki a számla vezetési díjat ?
Mert eddig sehol sem fizettek ki nekem"
Akkor kicsit járj utána ennek a dolognak!nálunk pl én is kapom meg az asszony is,évente egyszer utalják az éves díjat.
Hol fizetik ki a számla vezetési díjat ?
Mert eddig sehol sem fizettek ki nekem
Csak köteleztek arra hogy nyissak számlát mert megszűnt a kp fizetés
Amugy egy rendes kazán+száraz fa nem olyan veszélyesen füstöl főleg ha van egy puffer tartály és üzemszerű hőfokon ég a tűz
De amikor a lyukas gumi csizma is bekerül a tűzbe akkor van a nagyobb gáz
Amugy ez kész az emberiség veszte hogy az egyéni érdek fontosabb mint a közösségi érdek
Perste nem a te fa tüzelésű kazánod fog minket a romlásba dönteni de segít
Ki beszél itt arról hogy más dolga kell hogy legyen.Nézd,én fával fűtök és eszem ágába sincs mással fűteni mert töredékéért meg tudom oldani a fűtésemet.Na most ha nekem azt mondják hogy mától te nem fűthetsz fával akkor az nekem az első évben +2misi meg évente 100-200 ezer plusz költség,akaratomon kívül.Ez kb olyan mint hogy a munkahelyen köteleznek a folyószámla használatra hogy tudjanak bért utalni,semmi gond,ki kell fizetni az éves számlavezetési díjat.
miért?hát ha ez annyira környezetszennyező és ezt nem akarják,ergo megtiltják a használatát akkor az a minimum hogy ebben részt vállalnának.de hát ugye pont ezért nem lesz betiltva a büdös életbe sem.
20-21 fok van kint a szobákban meg 22-23
20 az àltalany van hogy 2-3 hónap nullás számla de volt hogy +30 volt amikor keményebb volt a tél