szüretekig szerintem nem sok minden változik. esetleg lesz pár nap szalma bála hordás
szüretek előtt meghülyül mindenki mert 2 nappal előtte kell megnézni minden működik-e aztán lehet kaszálni a szervizzel
egy stihl karbit kellene még felújítani valamelyik nap a peca előtt, ezért hoznak egy pizzát szóval most hétköznap lesz vasárnap
ha nem volna minden kisgép egy ócska foshalom megérné szerelgetni
idén is voltam pár helyen melót nézni, volt ahol 3 kiló felett lett volna a pénz(heti 5x12 órában+2-3 hétvégi nap) de kb három nap után nekem 3 hét betegállomány lett volna mert az ízületek nem bírják
Nálunk is elindultak a kirúgások a héten 4 sofőrt vágtak ki és még nincs vége no meg mindenkit felhívogatnak, engem is és ugyan ki nem vágtak, de a léből engednem kellett, ez van....jelenleg.
dvcs 14 ezer az éves bérlet, + 10 ezer az országos cucc, lehet váltok egyesületet mert van ahol csak 8 ezer az országos mert nincs akkora tagdíj
mondjuk 24 ezernyi ponty már simán megvan nem panaszkodhatok, ha év végéig még egy 25 ös összejön akkor simán nullás a hobbi
én is szoktam néha de a jövő hétvégére nincs munka
általában szombaton van egy kis szerviz itt-ott ami fedezi a jövő heti májkrémes kenyér vásárlást
a hétvégi fuvarjaim elbaszta a vírus mert azóta nem kell menni szóval szar a helyzet de még nem haltam éhen
Nagy eséllyel dolgozni fogok bár talán hétfőn nem......van itt egy horgásztó ahol mikor idejöttünk érdeklődtem mik a feltételek.......hát nem keveset mondtak beugrónak és még több a továbbiakban (7 számjegy 2-3év), de azért körbe mászkáltunk a tó partján, mire 1 hét múlva újra körbe akartuk sétálni már zárva volt és kiírták, hogy csak tagok léphetnek be.....amúgy a falué volt csak valahogy átvették az irányítást és már sétálni sem lehet a partján pedig szép kis tó.
szerintem inkább a hardver árát kellene nézni
mert nekünk anno 4x25 ezer volt a 4 konvektor és 110 a gáz cső hálózat kiépítése
havernak a központi meg másfél milla gázkazánnal vegyessel tartállyal simán lett volna 2 milla
ha felét fűtené mint én akkor 20 év után lennénk egy összegnél
bár neki már a kazánnál valami füstáram érzékelő kihalt már, úgy gondolom minél bonyolultabb a rendszer annál több a hiba, szóval tuti több a szerviz költség is
Hozzadhatom a matrai hoeromu arat is mert a szivattyuk villannyal menek.
A futes ara 10 eve mielott az o1g hatosagi arassa tette a gazt akkor keszult. Ki van fizetve.
A helyet meg lomok foglaltak, ingyen volt.
...akkor az évi fűtés költségedhez add hozzá ennek a cuccnak az árát, meg a qrva nagy helye árát, amit elfoglal, a fatárolóval együtt, meg az állandó gecizés munkadíját... nálunk pl. egy kondenzációs van a falon, a fürdőszobában egy amúgy haszontalan helyen, fel se tűnik - és elbír a kb. 150 m2-el. Sztem nem fizetek annyit egy évre, mint te a fával... (jó állagú családi ház, mindenütt műanyag nyílászáró)
Ja, mellesleg a hmv-t is megtermeli.
szüretek előtt meghülyül mindenki mert 2 nappal előtte kell megnézni minden működik-e aztán lehet kaszálni a szervizzel
egy stihl karbit kellene még felújítani valamelyik nap a peca előtt, ezért hoznak egy pizzát szóval most hétköznap lesz vasárnap
ha nem volna minden kisgép egy ócska foshalom megérné szerelgetni
mondjuk 24 ezernyi ponty már simán megvan nem panaszkodhatok, ha év végéig még egy 25 ös összejön akkor simán nullás a hobbi
általában szombaton van egy kis szerviz itt-ott ami fedezi a jövő heti májkrémes kenyér vásárlást
a hétvégi fuvarjaim elbaszta a vírus mert azóta nem kell menni szóval szar a helyzet de még nem haltam éhen
aztán ha esik nem zavar
mert nekünk anno 4x25 ezer volt a 4 konvektor és 110 a gáz cső hálózat kiépítése
havernak a központi meg másfél milla gázkazánnal vegyessel tartállyal simán lett volna 2 milla
ha felét fűtené mint én akkor 20 év után lennénk egy összegnél
bár neki már a kazánnál valami füstáram érzékelő kihalt már, úgy gondolom minél bonyolultabb a rendszer annál több a hiba, szóval tuti több a szerviz költség is
A futes ara 10 eve mielott az o1g hatosagi arassa tette a gazt akkor keszult. Ki van fizetve.
A helyet meg lomok foglaltak, ingyen volt.
Ja, mellesleg a hmv-t is megtermeli.
Az megy a vastelepre,mulatunkegy nagyot.