Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sötétben nem látszik a vér.....
kitartó vagy ez jó dolog
de ennyi energiával pihenni is lehetne, és nem lennél fáradt
Juppiiiiiii,vasas more.
sokkal erősebb vagyok az asszonytól, így emiatt nem(sem) kell félnem
max alvás közben tudná elvágni a torkom de nem szereti a vért szóval erre sincs sok esély
Jó is az! Képzeld el, ha a feleséged a panaszodra, hogy fázol, egy szívlapáttal "takarna" be??!!
most billegtünk a hintán a szomszéddal egy fél órát aztán fel kellett venni egy melegítő felsőt mert árnyék is van meg szél is aztán nagy hőség nincs
mondjuk ha ilyen hőmérséklet lenne egész évben nekem az is megfelelő lenne
Pedig van olyan városrész, vagy falusi "kisebbségi" telep, ahol tele van "kiiiiiráály"-al !
Van ennél nagyobb is
A Nap itt is süt, csak a széllel van egy csepp gond! Amikor kiértem a szélvédett részről mindjárt korrigálni kellett a szélnyomást. (21C)-volt reggel.
Nálunk csak 20, és fel vagyok öltözve rendesen. A festékszag miatt egy hete éjjel-nappal nyitva minden ablakunk.
De kész a nagy mű, vissza rámoltuk a bútorokat, már csak "némi" takarítás van hátra.
Fúj a hideg szr északi szél, kb. 60 km/órával, már bánom, hogy nem bőrbe öltöztem, meg kellett állnom ,több alkalommal papírzsebkendő használat céljából, bssza meg ...stb!
most nézem 21,1 van nálunk és póló+rövidgatya hempergek
Egyébként számoljunk csak. A gáz ár valahol 2,5 Ft/MJ körül van, ha jól emlékszem. Tüzifa 3000-4000 Ft/100kg (javíts ki, ha nem ennyi), 15 MJ/kg fűtőérték. Így 2-2,6 Ft/MJ. Ráadásul a gáztüzelés hatásfoka is jobb. Akkor miről beszélünk? Persze, aki ennél olcsóbban szerzi a fát, annak nyilván olcsóbb lesz. (Ha nem jó adatot használtam valahol, vagy elszámoltam, akkor elnézést kérek)
Vicces, télen 23-25fok van nálunk is, nyáron meg ha 23van, kapcsolom a klímát
mint írtam nem fiatal a rendszer, ha felújítanák 2-3 milláért tuti olcsóbb lenne a fafűtés
amúgy az a 60 mázsa 200 felett van árban ha meg kell venni
25 fok meg minek? én azt már nyáron is utálom
Akkor náluk valami nem oké a rendszerrel, én ha nagyon belehúzok akkor 60 mázsát fűtök el 220nm-en átlag 25fok.na ezt megnézném hogy hol teljesíti a gáz.
nem totya az bizos olyan nagybátyáméknak volt de az sokkal szarabb
ez akkoriban volt a tuti jó a külső szigetelés, egész jó (volt) a hatásfok és még nem rohadt szét sehol, ami azért nem rossz 34 év után
Bocsi. Közbe látom a képen. Nincs kérdésem.
Egyébként annyi mindentől függ, hogy felesleges általánosítani. De az én tapasztalatom az, hogy egyre többen állnak vissza gáztüzelésre, mert A) Nem éri meg már fával tüzelni vagy B) Megunták, mert macerás, koszos stb. Viszont biztos, hogy elfogult vagyok, mert ebből élek :D
És a hmv? Az csak úgy lesz magától? Vagy nem szoktál zuhanyozni?
Hozzatok képest meglehetősen szerény körülmények között élek.... nincs nagy házam, nagy autóm stb.... eltengődöm valahogy ebben a nehéz időszakban.....
Akinek csak a tbje ketmilka nem is kell.
Msx a komornyik futhet ha akarja
Gázzal fűtök, benzines kocsim van és qrva keveset autózom....
De hogy hozza tegyek én is a környezet védelméhez, van dizelem