Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök ingyé van most az összes. Kicsiny falunkba is most mindenki megáll a belvárosban.
A legszebb hogy parkoló hely is van, csak oda nem tud beparkolni....
Ohhh az itt is van..... csak itt az úton állnak meg, megallitva az egész forgalmat
Ahogy látom ez egy másik kategoria
http://youtu.be/WJw8SI8YsoM szinte a számban érzem a macskanyelv ízét.
Pont ezt írtam 3 napja.
Én az indexhasználat mellőzésén tudok kiakadni, az meg mindegy, hol él a tapló.
Van más is, de ezzel találkozok a legtöbbet.
Persze amikor a helyi halláskárosultak iskolája előtti buszmegállóban áll meg a hülye kurva, hogy a kis fattyának ne kelljen gyalogolnia 50-100 métert, azt meg agyon is tudnám rúgni a kölyke szeme láttára.
Oktáviás,akinek pénz nem futotta audi-bmw-mega trióra de ego-ra már igen.
Nekem a vállalható a cél.
Dehogynem, ha így haladsz
Igazából a suzukisok a legveszélyesebbek.... szin szerint is kategorizálom őket már....
Az lesz,de egyenlore eleg lenne ha nem egy doboz lenne az udvaron.
Luxi sosem lesz.
Dokumentáld a szemétdombod talpra állítását, aztán ha kész dobj fel a luxus motorszállító lakóautódról egy galerit.
Nem ezt tspasztalatom,de javulas hogy az audi-passat-suv minden markabol erosodest mutat a jelenseg kialakulasaban.
Igen... én is írtam már... valóban ez a helyzet...
Pont ezt írtam, valamikor korábban.
De mindig felfelé
A nyenyőcén karral jelzem a kanyarodási szándékom.
Én, ha robogóval megyek, úgy néznek rám mint az ufo-ra.... irányjelzek, kulturáltan közlekedem és meg a piroson sem megyek át.... nem is értik
Azzal nem tudsz hibázni
Én mindig elakadásjelzőt kapcsolok kanyarodáskor ne legyen gond.
Arányaiban a nagy többség kulturáltan közlekedik (kivéve a biciklisek és robogósok)..... csak miután itt annyi auto megy át naponta, mint mas nagyvárosban egy hónap alatt, nyilván számszerűsítve több a hülye is.... mondjuk ezek jó része vidékről vagy agglomerációból jön és nem mindenki tapló, csak a Bp-I forgalom teljesen szokatlan számára
Szoval taplo mind.