És ez kinek lenne jó ?
AZ alkatrész kereskedelem eléggé megszívná ha nem lenne a sok ócska lom
Pl a mai napig polcon van szinte minden a Zsigulikhoz pedig már alig van
Itt vidéken nagyon durva a fűtési szezon kezdete
Egész télen büdös de a kezdet leírhatatlan.
Ezek a parasztok szerintem a saját szarukat is elteszik télire fűteni
Mondjuk amikor meg épp hype-olta itt mindenki a dizelhisztit és a környezetvédelmet, mondtam, hogy én mondjuk bezúzatnám az összes EURO4 előtti benzines és dízel autót, buszt, teherautót.... akkor meg az volt a mondás, hogy milyen geci vagyok, mert nem gondolok azokra, akiknek nem telik újabb autóra
Úgyhogy mindenkinek ingyen egyszerűsített jogosítványt
Rengetegen autóznak ma is érvényes vezetési engedély, forgalmi engedély és /vagy biztosítás nélkül....
Úgyhogy az, hogy nehezebb lenne mondjuk jogosítványt szerezni, nem jelentene semmit... meg többen lennének...
Tökéletesen egyet kell értsek. Az, hogy nem lenne ennyi jogsi, az, ha úgy értelmezem, hogy nem is kell és nem is jár mindenkinek, akkor tulajdonképpen nem is lenne olyan nagy baj.
HA király leszek egyszer, a jogosítvány megszerzését egy feladattal "nehezítem", ami persze nem is kéne, hogy nehezítés legyen, az lesz, hogy csúcsidőben a belváros két végpontja között kell abszolválni a távolságot egy rutinos vezetőhöz képest mondjuk +20% idővel.
Nem vagyok fővárosi, de például az Attila úttól a Nemzeti Múzeumig. Ha nem érsz oda +20% idő alatt, megbuktál. persze, ah elütsz valakit, meg piroson mész át, akkor is, de ez már más lapra tartozik.
Akkor nagyon kevés embernek lenne kézben a jogsija
Én úgy gondolom régen se voltak se okosabbak se ügyesebbek se figyelmesebben az emberek mégis elvoltak egymással
Mostanában mindenki kapkod rohan idegbeteg, tiszta hülye mert olyan dolgokért hajt ami nem is neki való csak a reklámok miatt érzi hogy ez neki is jár
A legnagyobb baj ez és nem az hogy valaki 70 el megy az úton vagy épp nem indexel minden földesút keresztben
Amúgy meg ha nem hordaná minden anyuci a gyereket az iskolába A bazi nagy suv szarjaival akkor biciklivel is tudna menni a gyerek mert tizede forgalom lenne az iskola körül
Én azokat kihágásokat, amikkel más életét keserítik, jogosítvány bevonással büntetném.
Nekem három gyerekem van, nem igazán tudják megmagyarázni, hogy mit lehet és mit nem, értve ezt úgy, hogy ha akarom, akkor megteszem vagy leszarom a többi embert.
Én is levetett motorokat használok, nagyon egyszerű a képlet erre van kedvem. Nem védem a márkát, de volt szerencsém kétféle bájer motorral menni, és hidd el én is molyolok egy boxer motor vételén. Sehová nem akarok tartozni akármit is veszek, csakis egyedül a magam örömére az elrohad pici kis gombás lelkemnek, hogy jó legyen. Ha érted, hogy hogyan gondolom. Hitelre vehetnék újat akár hétfőn belődöröghetnék egy kereskedésbe lefoglalózni egy 50%-os kezdő önrésszel, de nem akarok(runk) hitelt felvenni.
Belterjes népség. El vannak azokkal a vevőikkel akik folyamatosan hozzák ki az ujat. A levetett motorokat egy másik célközönség veszi, aki csak szeretne közéjük tartozni de sose fog uj motort venni.......
AZ alkatrész kereskedelem eléggé megszívná ha nem lenne a sok ócska lom
Pl a mai napig polcon van szinte minden a Zsigulikhoz pedig már alig van
Egész télen büdös de a kezdet leírhatatlan.
Ezek a parasztok szerintem a saját szarukat is elteszik télire fűteni
Úgyhogy mindenkinek ingyen egyszerűsített jogosítványt
És irányított halál sugárral büntetni
Úgyhogy az, hogy nehezebb lenne mondjuk jogosítványt szerezni, nem jelentene semmit... meg többen lennének...
Kis helyen elfér
http://youtu.be/ga0wUYxkb8E
HA király leszek egyszer, a jogosítvány megszerzését egy feladattal "nehezítem", ami persze nem is kéne, hogy nehezítés legyen, az lesz, hogy csúcsidőben a belváros két végpontja között kell abszolválni a távolságot egy rutinos vezetőhöz képest mondjuk +20% idővel.
Nem vagyok fővárosi, de például az Attila úttól a Nemzeti Múzeumig. Ha nem érsz oda +20% idő alatt, megbuktál. persze, ah elütsz valakit, meg piroson mész át, akkor is, de ez már más lapra tartozik.
Én úgy gondolom régen se voltak se okosabbak se ügyesebbek se figyelmesebben az emberek mégis elvoltak egymással
Mostanában mindenki kapkod rohan idegbeteg, tiszta hülye mert olyan dolgokért hajt ami nem is neki való csak a reklámok miatt érzi hogy ez neki is jár
A legnagyobb baj ez és nem az hogy valaki 70 el megy az úton vagy épp nem indexel minden földesút keresztben
Amúgy meg ha nem hordaná minden anyuci a gyereket az iskolába A bazi nagy suv szarjaival akkor biciklivel is tudna menni a gyerek mert tizede forgalom lenne az iskola körül
Nekem három gyerekem van, nem igazán tudják megmagyarázni, hogy mit lehet és mit nem, értve ezt úgy, hogy ha akarom, akkor megteszem vagy leszarom a többi embert.
Én se mert minek, kopik a kar és kevesebbet ér a kocsi