Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki kell kapni az oszlop alljat.
Az az igazság, hogy a tapasztalatom szerint a mai bmw-sek jóval nagyobb arányban használják (fővárosban), mint egyéb márkák tulajdonosai... érdekes, ahogy változik a világ...
Nem szorakozol
Jah,es a latszat ellenere haladunk.
Csövesbánat.
Aze sokaknak meghaladja a kepessegeit.
1,3M a bmw bicikli..... hat azt biztos nem... Motoros ruhám sincs bmw..... ezek engem nem nagyon érdekelnek.... Bár a system 7-est megvettem volna, nagyon jó sisak, csak egy órás viselet után rájöttem, hogy nem az én fejformamra való, így lett shoei... a bmw sisak jobb minőségű, és olcsóbb is lett volna, de hat ez van... mindenki nem nyerhet
Nem tudom, valóban így van-e... sztem nekik is kell az új vásárló de lehetséges.....
Hát náluk ez van. Nincs béjjemwéd akármilyen akkor nem hívnak tesztelni.
Akkor viszont valaki más fizetti meg helyetted. Semmi sincs ingyen.
Ismerek ilyet, nagyon bmw fan, autókat motorokat biciklit ruhát mindent onnan és amint uj modell akkor azonnak csere. Szerinte is csomó ajándék.meg ingyen ez meg az aztán nem érti hogy én még egy teszt napra is csak nagy nehezen tudok bekeveredni.
Nem kell bizonygatnom.... az élet igazol
Érdekes.... én tudom használni az irányjelzőt... nem bonyolult a működése
Aki bizonygatja az nem kedves.
megamugyisbejemwe, es nincs index.
Ja.... így értem
Nem. Mert aki bájert használ az kocog. Nem fut.
Miért olyan hihetetlen, hogy ennyire kedves srác vagyok?

mint mondtam, a motor nem volt ingyen... a service inclusive csomag utólag lett regelve, mert kedves vagyok.....
Lehetetlen ennyire kedvesnek lenni, hacsak nem neccharisnya.
Marmint a jármű nem volt ingyen, de mint mondtam a service inclusive nem volt benne.... azt jóval utólag kaptam, mert kedves vagyok
Sztem ez tök pozitív.... találtak egy esetleges hibát és cserélik
De igen
Pedig ez hodda ami ugye örökélet+2nap ez idő alatt csak hajtani kell.
Ez is ingyen van , https://totalbike.hu/hirek/2020/05/22/a_hajtorud_miatt_hivja_vissza_a_honda_a_cbr1000rr-r-t/
A jármű vétekárába van belekalkulálva, gondolom annyira kedves nem vagy hogy az is ingyen lett volna.
Sokféle bukta van akár narancsos.
nincs olyan, hogy “bukta”, a jármű nem befektetés, ha nem termelő eszköz.... vagy rááldozol, vagy nem... maga az összeg pedig egy statisztikai adat, nem több...
én ezért nem adok-veszek már magan személyekkel... veszek egy motort, használom 3-4 évig, közel piaci áron visszaveszik, kicsit rafizetek és jön az új... az a kb 100e Ft ami ebben a különbség nekem nem er annyit, hogy hülyék vegyék el az időmet, vagy áruljam hónapokig... beszámítják, addig használom, amíg meg nem jön az új, atülök és megyek tovább.... 2022 a következő csere időpontja, hacsak nem lesz vmi nagyon jó ajánlat közben.... de szinte mindig van
mindig jól szálltam ki a motorokból, így mindig kicsit hozzátéve jobb-újabb lett... nem nagy ordongősség... amíg az ember hobbiból motort tud tartani, addig nincs gond...
Sosem vettem újat. Nem is fogok mert kb 3 év volt eddig a legtöbb ameddig nálam volt egy motor
Ennyi idő akart az újnál elég nagy a bukta
A Mostanit is el kellene már adni mert kezdem unni, idén meg nem is mentem vele csak a kicsivel
Csak annyira stresszes a sok idióta vevővel társalogni hogy emiatt nincs hirdetve